AC Kajaani - GBK

Vimpelin urheilukenttä Kajaani

AC Kajaani-GBK 0-3!

GBK höll nollan igen! - Nolla pysyi jälleen!

Tre gånger har GBK och AC Kajaani drabbat samman denna säsong. GBK har hållit nollan i alla inbördesmöten. Efter två gånger 0-0, utgick GBK som segrare den här gången. Matchen i Kajana vanns av GBK med 3-0 efter 0-0 i paus.

AC Kajaani skapade inga riktigt farliga chanser i första halvlek. Närmast ett mål kom GBK:s Tom Melarti. Han lyfte bollen över målvakten, men samtidigt lite förbi målet.

GBK kontrollerade händelserna, spelade bra passningsspel och uppträdde försvarsmässigt disciplinerat. Speciellt i andra halvlek var det inget snack om saken. GBK var bättre.

1-0 kom i 50:e minuten. Kim Ågren gav hörna, fick bollen tillbaka, gav ett nytt inlägg som Melarti skarvade vidade och Kyle Curinga gjorde mål. Och nio minuter senare var ställningen hela 3-0 till GBK.

Miika Hohenthal, som pressade en back och kom i friläge, placerade säkert in 2-0. I mål nummer tre var det vackert passningsspel. Mika Korkiala, Tobias Wentin och Hohenthal spelade fram Melarti som gjorde sitt 18:e mål denna säsong.

Melarti och Hohenthal prisbelönades i GBK.

GBK möter ännu OLS borta och JBK hemma.

GBK: Olli Nylund, Miikka Paldan, Lawrence Smith, Kyle Curinga, Mika Korkiala, Kim Ågren, Luciano Delbono, Miika Hohenthal (88 Joni Pelkonen), Tom Åstrand (75 Lauri Hakala), Tobias Wentin (82 Atte Henttu), Tom Melarti.

Olli Nylund, höll nollan i säsongens alla tre matcher mot AC Kajaani.

GBK:n maali pysyi puhtaana!

Kauden kolmas kohtaaminen GBK:n ja AC Kajaanin välillä. Joka kerta on GBK pitänyt oman maalinsa puhtaana. Niin myös lauantaina Kajaanissa. GBK voitti puhtaasti 3-0. Kauden aikaisemmat kohtaamiset olivat päättyneet 0-0.

GBK hallitsi tapahtumia, varsinkin toisella puoliajalla ja oli joukkueista parempi.

AC Kajaani ei oikein tekopaikkoja ensimmäisellä puoliajalla luonut. Lähimmäksi maalia pääsi GBK. Tom Melarti nosti pallon yli maalivahdin, mutta harmikseen myös hieman ohi maalin.

GBK pelasi kurinalaista puolustuspeliä. Syöttöpeli oli hyvää, varsinkin toisella puoliajalla.

Toisen puoliajan alku oli GBK:n juhlaa. Kolme maalia 50 ja 59 minuutin välillä.

Ensin osui Kyle Curinga. Kim Ågren antoi kulman, sai pallon takaisin ja keskitti uudestaan, Melarti jatkoi Curingalle, joka ei erehtynyt.

Toisessa maalissa Miika Hohenthal prässäsi vastustajaa, sai pallon ja pääsi yksin läpi, eikä erehtynyt. 3-0 maali tuli komean syöttöpelin jälkeen. Mika Korkiala, Tobias Wentin ja Hohenthal pelasivat paikan Melartille, joka laukoi kauden 18 maalinsa.

GBK:sta palkittiin Melarti ja Hohenthal.

GBK kohtaa vielä Oulun Luistinseuran vieraissa sekä JBK:n Kokkolassa.