10
MAJ
18.00
Pojat B, Ykkönen

GBK - VPS  2 - 0

Santahaka ulkokeinonurmi

GBK - VPS lauantaina

Vaasan Palloseuran B-pojat saapuvat lauantaina haastamaan GBK:n vastaavan ikäryhmän. Viime viikonloppuna VPS kävi ottamassa täystyrmäyksen KPV:ltä, joten joukkue on varmasti revanssimielellä. Joukkueelta puuttui iso nippu pelaajia, sekä maalivahtin virkaa hoiti kenttäpelaaja. 

 

Lauantaina kotijoukkueena toimii GBK ja peli pelataan Santahaan tekonurmella klo 18.00 alkaen. Raitapaitojen kausi Ykkösessä on lähtenyt käyntiin kahdella tappiolla, joten pistetili pitäisi saada auki. Peli on ollut hyvää, mutta liian hidasta. Ongelmaa on ratkottu viikon harjoituksissa ja peli on alkanut näyttämään siltä miltä pitää. Perusasiat joukkueella on kunnossa ja nyt tarvitaan vain se kuuluisan ketsuppipurkin aukeaminen.

 

Kokoonpanoon palaavat Rovaniemen reissulta puuttuneet Sami Mäkinen sekä Tomi Björklund. Sairaslistalla on tällä hetkellä selkäänsä poteva Paul Adour, jonka pelaaminen on epätodennäköistä. Muuten joukkue on terveenä.

 

VPS-ottelu on myös alku joukkueen härkäviikolle. Ensi viikon torstaina Kokkolaan saapuu SJK ja jo sunnuntaina kohdataan Rovaniemellä RoPS. Kova viikko siis tulossa ja tärkeitä pisteitä on runsaasti jaossa.

 

Tervetuloa lauantaina kannustamaan raitapaidat voittoon!

Statistik

2 - 0

VPS
(1-0)
5'MaaliKällström Joonas
5'MaalisyöttöMäkinen Sami
75'VaroitusFinne Emil
80'MaaliMäkinen Sami
82'VaroitusSandell Linus

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325