1
JUL
19.00
Tytöt E-03, DM F12 (2002)

Peff 02 - GBK   4 - 2

Falli 1, Bennäs

Tunga steg efter Alandia cup

Det gick inte alls vägen för våra flickor i dagens match mot PeFF 02. Inledningen var svag och darrig och vi hade svårt att överhuvudtaget få några passningar till stånd. I närkampsspelet var vi också för det mesta förlorare.

De tjugo sista minuterna av första halvlek blev matchens bästa för vår del. Då fhade vi ett klart övertag och kunde också få två mål till stånd. Det första gjorde Jennie direkt på frispark och det andra gjorde Henna assisterad av Jennie och Vilma.

Till halvtidsvila gick i ttvåmålsledning. Tanken var att vi skulle fortsätta där vi slutade första halvlek. Av detta blev det pannkaka. Andra halvlek var den sämsta vi sett under säsongen. Det fanns knappt någon vilja alls att gå in i några närkamper, utan många nöjde sig med att titta på vad motståndarna hittade på. PeFF drog naturligtvis nytta av detta och gjorde med jämna mellanrum mål och kunde således vända tvåmåls underläget till vinst.

Positivt idag var trots allt Soffis målvaktsspel, Iinas försvarsspel, Jaminas kämpande på mitten och Jennies frisparksmål. Nu är det att snabbt ladda om batterierna för redan på torsdag är det dags för en ny match.

Statistik
Peff 02

4 - 2

(0-2)
23'MaaliLillas Jennie
27'MaaliHylkilä Henna
27'MaalisyöttöLillas Jennie
27'2. maalisyöttöSandberg Vilma

Lagets aktuella matcher

Inga matcher
Matchlista

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325