GBK Edustusjoukkue, Kakkonen - Tvåan

Santa Claus - GBK   2 - 5

Keskuskenttä, Rovaniemi

GBK ångar på! - GBK voittoputkessa!

GBK besegrade Santa Claus borta med 5-2 (3-1) och tog sin fjärde raka seger. Tom Melarti gjorde tre och Miika Hohenthal två mål för Karlebylaget.
GBK är nu sex poäng ovanför strecket. Två omgångar återstår.
Santa Claus gjorde mål på hörna redan efter spelade två minuter. 1-1 kom en minut senare, målskytt Miika Hohenthal.
Matchens första kvart bjöd på jämn kamp, men sedan tog GBK över. Hohenthal gjorde 2-1 på passning av Tobias Wentin.
Jussi Roiko måste lämna arenan i 32:a minuten på grund av skada. Chris Corcoran, som inlett på mittfältet, flyttade ner i försvaret.
Tom Melarti byttes in och det visade sig vara hans afton.
Melarti gjorde 3-1 på fint förarbete av Hohenthal och Benjamin Storbacka.
4-1 kom två minuter efter vilan. Melarti fälldes inom straffområdet och själv sköt han in straffen. 5-1 nickade han in på ett inlägg av backen Jere Moilanen.
Santa Claus reducerade i 68:e minuten.
En stark laginsats av hela GBK. Ännu återstår att möta JBK i Jakobstad och KPV i Karleby.

Miika Hohenthal, 1-1 ja/och 2-1.

Melarti osui kolmesti, Hohenthal kahdesti

GBK haki täydet pisteet Rovaniemeltä. Santa Claus kaatui 5-2 (3-1). Tom Melarti teki kolme ja Miika Hohenthal kaksi maalia.
GBK on nyt kuusi pistettä viivan yläpuolella. Kaksi kierrosta on pelaamatta, JBK vieraissa ja KPV Kokkolassa.
Santa Claus iski 1-0 maalin jo toisella minuutilla. GBK kuittasi välittömästi, Hohenthal maalintekijänä.
Ensimmäinen vartti oli tasaista pelaamista, mutta sen jälkeen GBK hallitsi tapahtumia. Tobias Wentinin syötöstä Hohenthal vei GBK:n johtoon.
Jussi Roiko loukkaantui ja joutui jättämään kentän 32 minuutilla. Keskikentällä aloittanut Chris Corcoran siirtyi Roikon paikalle alakertaan.
Tom Melarti tuli vaihdosta ja tekikin loistavan paluun loukkaantumisen jälkeen.
Melarti teki 3-1 maalin, Hohenthalin ja Benjamin Storbackan hienosta esityöstä.
4-1 tuli heti tauon jälkeen. Melarti kaadettiin ja hän itse toimitti rankkarin maaliin. 5-1 osuma oli puskumaali. Jere Moilanen keskitti ja Melarti puski.