11.10
GBK T-03, Piirisarja tytöt 01/02

GBK - IF Standard 01  10 - 0

Kippari-Halli

Selvä voitto piirisarjan avausottelussa! Klar seger i distriktsseriens öppningsmatch!

GBK - IF Standard = 10 - 0 (3 - 0)

Distriktserien F13/14 Piirisarja T13/14

Egentligen spelas öppningsmatchen i Distriktsserien för F13/14 den 5 maj. På grund av den stora matchmängden under året, har vi dock flyttat ett flertal matcher till mars och april. På så sätt hoppas vi få en lämplig mängd matcher i förhållande till träning under årets alla månader.

Eftersom distriktsserierna för flickor födda 2001 och 2002 slogs ihop, möter vi nu flickor som kan vara två år äldre än vi själva. Det är mycket, men fotbollen skall ju också innehålla utmaningar. Vi deltar också i serien för 2003 födda flickor. I den serien kommer vi att ge möjlighet åt en del 2004 födda flickor att spela och utvecklas.

Inledningsmatchen mot IF Standard blev en ensidig tillställning. GBK anföll friskt och IFS försvarade sig. Fram till paus var det snålt med målfabrikationen (3-0), men efter paus lossnade det ordentligt och slutsiffrorna skrevs 10 - 0. Målskyttarna var Emma 4 mål, Jennie 3 mål, Jamina 2 mål och Iina 1 mål. Våra fyra anfallsspelare Jennie, Emma, Henna och Jamina stod faktiskt för hela 9 mål och åtta målpass.

Under matchen hade vi många fina passningskedjor, det var väggpassningar, det var pass på tredje, det var djupledspass och ett riktigt bra bolltempo. Efter två halvdana träningsmatcher mot HBK, visade nu tjejerna kampvilja och vann de flesta närkamperna. IFS lyckades inte få till något skott mot vårt mål under matchen, men kämpade väl med ett lag bestående av flickor födda 01 - 04.

Detta var en bra inledning och alla flickor är värda stort beröm. Nu njuter vi av detta, men redan på måndag fortsätter serien mot GBK02.

BRA KÄMPAT TJEJER!! :)

10 - 0

IF Standard 01
(3-0)
7'MaaliSundell Emma
7'MaalisyöttöHylkilä Henna
18'MaaliLillas Jennie
18'MaalisyöttöKäld Jamina
20'MaaliSundell Emma
20'MaalisyöttöHylkilä Henna
37'MaaliLillas Jennie
37'MaalisyöttöLindqvist Tia
40'MaaliSundell Emma
40'MaalisyöttöLillas Jennie
43'MaaliSundell Emma
43'MaalisyöttöKäld Jamina
53'MaaliKäld Jamina
53'MaalisyöttöLillas Jennie
56'MaaliHaasala Iina
56'MaalisyöttöLillas Jennie
60'MaaliLillas Jennie
60'MaalisyöttöHylkilä Henna
68'MaaliKäld Jamina
68'MaalisyöttöRantala Aada