GBK02 - GBK   2 - 0

Keinotekonurmi

02:orna vann klubbkampen. Nollakakkoset voitti 2 - 0

GBK02 vann en regnig uppgörelse idag.

Vi startade bra och inledningsvis trivdes bollen mera på motståndarnas planhalva. Allt eftersom kom dock nolltvåorna in i matchen och deras anfallsspel blev allt farligare. Iina och Sanni spelade dock med stort hjärta och bröt de flesta bollarna långt innan det blev riktigt farligt. I slutet av halvleken gick vi för försiktigt in i ett par situationer och Erika kunde rinna igenom och göra 1 - 0.

I andra halvlek var Nolltvåorna något bättre och gjorde även ett mål till. Ett par farliga chanser noterades vi för, speciellt Hennas hörnor vållade problem - men några mål fick vi inte denna match.

Spelmässigt var detta en mycket svårare match än mot Standard. Långa stunder stod vi dock upp riktigt bra, även om passningsspelet nog kändes lite haltande. Vi kan bättre!

Sanni och Iina spelade idag riktigt bra.