GBK B-tytöt, Ykkönen - Ettan

TUS - GBK   0 - 2

Forsbackaplan, Terjärv

Kolme pistettä Teerijärveltä!

B-tyttöjen sarjapelit jatkuivat Teerijärvellä noin kuukauden tauon jälkeen. TUS sai heti ottelun ensimmäisellä minuutilla paineen meidän päähän, josta heille tuli kulma. Selvitimme kulman ja pidimme maalin puhtaana. Tämän jälkeen lähdimme rakentamaan omaa hyökkäystä. Pitkä pallo pelattiin TUS:n päähän ja palloon ehti ensimmäisenä TUS:n puolustaja. Josefine Kangasniemi prässäsi kuitenkin pallon joukkueellemme ja pääsi laukomaan. Maalivahti torjui ensimmäisen vedon, mutta Josefine sai kuitenkin paalupallon ja sijoitti pallon varmasti maaliin. Ottelua pelattu 6. minuuttia ja siirryimme 0-1 johtoon.

Tämän jälkeen TUS sai hieman otetta. Teimme liikaa helppoja virheitä, hävisimme kaksinkamppailuja, emmekä saaneet syöttöpeliä toimimaan. TUS ei kuitenkaan pystynyt luomaan varmoja maalipaikkoja. Lisäksi Nea Lindqvist torjui hienosti TUS:n maalintekoyritykset. Ensimmäinen puoliaika päättyi 0-1 tilanteessa.

Puoliajalla painotimme kovuutta kaksinkamppailuihin, parempaa jalkanopeutta sekä syöttötarkkuutta. Toinen puoliaika alkoi tasaisissa merkeissä. GBK:n rakentaessa peliä TUS prässäsi erittäin aggressiivisesti meidän puolustusalueella. Tämä teki meidän pelinrakentelun haastavaksi. Toisella puoliajalla voitimme kaksinkamppailuja, mikä oli positiivista. Kummallakin joukkueella oli toisella puoliajalla omat paikkansa.

Pelattiin jo ottelun lisäaikaa, kun GBK rakensi hyökkäystä oikealta laidalta. Mea Kulla pelaa hyvän syötön liikkeeseen Josefine Kangasniemelle. Josefine ottaa hienosti yhdellä haltuun ja livahtaa kahden TUS pelaajan välistä puolittaiseen läpiajoon. Josefine viimeistelee tyylikkäästi alakulmaan lukemiksi 0-2. Ottelu myös päättyi lukemin 0-2.

Ei todellakaan ollut helppo peli meille. Jonkin verran kuukauden ottelu tauko näkyi meidän otteissa. Pelillisesti ei meidän paras peli, mutta onneksi onnistuimme maalinteossa ja pidimme oman maalin puhtaana. Täytyy antaa tunnustusta TUS:n joukkueelle heidän prässipelille, joka oli kyllä välillä myrkkyä meidän pelinrakentelulle.

Tästä on kuitenkin erittäin hyvä jatkaa kevätkierroksen viimeiseen otteluun, joka pelataan lauantaina klo 13 Kirkonmäellä.

TUS

0 - 2

(0-1)
6'MaaliKangasniemi Josefine
82'MaaliKangasniemi Josefine
82'MaalisyöttöKulla Mea