GBK - TUS  2 - 0

Ykspihlaja

Syyskierronksen ensimmäisestä ottelusta kolme pistettä!

Sarja jatkui noin kuukauden tauon jälkeen.

Otteluun lähdettiin kyllä hieman haastavista lähtökohdista. Sairasteluiden ja matkojen takia poissa oli monia pelaajia. Niinpä jouduimme turvautumaan meidän -02 junioreihin, mistä saimme 3 pelajaa auttamaan meitä.

Ottelu lähti hyvin käyntiin. Saimme heti alussa omasta pelistä kiinni ja pallonhallinta oli hyvin meidän halussa. Palloa liikuteltiin hyvin ja syöttöpeli toimi lähes kiitettävästi. Loimme ensimmäisellä puoliajalla useita puolittaisia maalintekopaikkoja. Paras paikkka tuli Josefine Kangasniemelle ensimmäisen puoliajan puolessa välissä. Pallo meni kuitenkin valitettavasti tolpan väärältä puolen ohi.

Ensimmäinen puoliaika oli ihan hyvin meidän halussa. Ei kuitenkaan päästy tarpeeksi vaarallisille maalintekopaikoille.

Puoliajalla teimme yhden vaihdon. Iida Maunula tuli vaihtoon ja kentälle meni Erica Niemi, joka oli tullut -02 joukkueesta auttamaan meitä.

Aloitimme toisenpuoliajan erittäin pirteästi. Meidän ensimmäinen maali roikkui heti ilmassa toisenpuoliajan alussa. Erica Niemi aloitti erittäin vaakuttavasti ja laukoikin heti vaarallisesti, mutta valitettavasti ylärimaan. Toisen puoliajan alku oli meidän joukkueen hallintaa. Ottelun 51. minuutilla rakensimme hyökkäystä vasemmalta laidalta. Palo tuli Amanda Smedsille rangaistusalueen sisällä ja Amanda kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti. Mea Kulla asettui ampumaan rangaistuspotkua. Mea laittoi pallon varmasti maaliin ja siirryimme ansaitusti johtoon 1-0 pelikellon näyttäessä 53. minuuttia.

Peli pysyi hyvin meidän kontrollissa koko ajan. Erica Niemi oli erittäin pirteä kärjessä ja pääsi hyvin maalipaikoille. Maali jäi valitettavasti vain syntymättä. Toisella puoliajalla meillä oli huomattavasti enemmäin vaarallisia maalintekopaikkoja.

Ottelun 65. minuutilla rakensimme tällä kertaa hyökkäystä oikealta laidalta. Josefine Kangasniemi pääsi vastakkain maalivahdin kanssa. Josefine nosti pallon tyylikkäästi maalivahdin yli ja siirryimme 2-0 johtoon.

Toisella puoliajalla TUS:lla ei ollut maalipaikkoja vaan ottelu pysyi hyvin meidän kontrollissa. Muutaman maalin lisääkin olisimme voineet tehdä, mutta tällä kertaa ei onnistunut.

Ottelun 70. minuutilla teimme toisen vaihdon. Mea Kulla tuli vaihtoon ja Awig Thiel meni kentälle. Vielä ottelun 75. minuutilla teimme kolmannen vaihdon jolloin Josefine Kangasniemi tuli vaihtoon ja Siri Sjöblom meni kentälle.

Hyvä startti syyskierrokselle! Peli näytti välillä oikein hyvältä. Toki monella osa-alueella voidaan vielä parantaa.

Tänään kaikki pelaajat onnistuivat. Erityismaininnat täytyy kuitenkin antaa Daniela Jungarille, Mea Kullalle, Senja Honkalalle, Josefine Kangasniemelle ja Hanna Vainionpäälle. Lisäksi Erica Niemi pelasi erittäin vaakuttavasti vanhimmissa junioreissa.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Ottelut jatkuvat jo keskiviikkona, kun matkustamme Haukiputaalle Haupan vieraaksi.

Kahdet hyvät treenit alle ja lähdetään nöyrästi ja hyvällä asenteella kohti Haukipudasta!

2 - 0

TUS
(0-0)
53'MaaliKulla Mea
65'MaaliKangasniemi Josefine
65'MaalisyöttöHonkala Senja