GBK B-tytöt, Ykkönen - Ettan

GBK - Pallokissat/2  2 - 1

Santahaka nurmi 1, Kokkola

Tärkeät pisteet!

GBK:n B-tytöt ottivat tänään kolme pistettä Santahaan iltapäivässä pelatussa ottelussa.

Ottelu alkoi lievässä GBK:n hallinnassa. Pallo pysyi hyvin joukkueemme kontrollissa, mutta vaarallisia maalipaikkoja emme saaneet luotua. Kesken meidän pallonhallinnan, pelaamme huolimattomasti puolustupäässä. Pallokissojen pelaaja riistää pallon meidän puolustukselta ja tämän jälkeen laukoo pallon varmasti maaliin. Pallokissat siirtyvät 0-1 johtoon, meidän hallinnasta huolimatta.

Vastustajan maali ei kuitenkaan lannistanut meidän joukkuetta, vaan jatkoimme siitä mihin jäimme. Pallonhallinta oli meillä, ja pääsimme nyt hyökkäämään vaarallisemmin Pallokissojen maalille. Ottelun 26. peliminuutilla pelamme hienoa syöttöpeliä keskialueella. Daniela Jungar ja Hanna Vainionpää ohittavat useamman Pallokissojen pelaajista tyylikkäillä seinäsyötöillä. Tämän jälkeen Hanna pelaa upean syötön Monica Hagströmille kuudentoista oikealle kulmalle. Ja Monica laukoo pallon upeasti maaliin. Hieno kuvio tytöiltä ja peli tasan 1-1.

Maalin jälkeen ote siirtyi selvemmin meille. Pallokissat kuitenkin puolustivat hyvin ensimmäisen puoliajan lopun ja heidän maalivahtinsa pelasi erittäin hyvin ja torjui loistavasti meidän maalinteko yritykset.

Näin ollen tauolle mentiin 1-1 tilanteessa.

Toiselle puoliajalle meidän tarkoitus oli lähteä kovaa ja aktiivisesti pelaamalla. Mutta myös pallokissat lähtivät erittäin pirteästi toisen puoliajan alkuun. Pallonhallinta oli edelleen meillä, mutta Pallokissat tulivat kovaa päälle kokoajan. Ottelua pelattu 60 minuttia ja lukemat edelleen 1-1 useista GBK:n maalintekoyrityksistä huolimatta.

Ottelun 64. peliminuutilla rakennamme hyökkäystä oikealta laidalta. Monica Hagström ohittaa kaksi Pallokissojen pelaajaa ja eteen kohti kuudentoista kulmaa. Loistava matala keskitys takaviistoon ja Emelie Svenlin laukoo pallon maaliin. Jälleen hieno hyökkäys ja lukemat 2-1 kotijoukkueelle.

Tämän jälkeen luomme muutamia hyviä maalipaikkoja, mutta Pallokissojen puolustus ja heidän maalivahtinsa estävät meidän maalinteko aikeet. Ottelu etenee hieman meidän hallinnassa loppuun asti. Pallokissoilla oli kuitenkin muutama vaarallinen vastahyökkäys, josta olisivat voineet tasoittaa.

Ottelu päättyi lukemin 2-1. Erittäin tärkeät pisteet jäivät näin ollen GBK:n tytöille.

Hieno tasonnosto koko joukkueelta Haupa ottelun jälkeen. Nyt kaikki tekeminen oli sellaista mitä sen pitääkin olla. Hieman kyllä jäi harmittamaan ettemme onnistuneet paremmin maalinteossa. Ehkä seuraavien viikkojen teema saattaakin liittyä jollain tavalla maalintekoon.

Seuraava viikko harjoitellaan laadukkaasti ja sitten lähdemme haastamaan Ropsia Rovaniemelle!

Statistik

2 - 1

Pallokissat/2
(1-1)
26'MaaliHagström Monica
26'MaalisyöttöVainionpää Hanna
52'VaroitusTiala Rina
64'MaaliSvenlin Emelie
64'MaalisyöttöHagström Monica