GBK II - HBK  3 - 2

Kippari Hall, Kokkola

STORT TACK IGEN TILL FRILUND FÖR

Kaffeserveringen   Kahvitarjoilusta

Tom Åstrand teki lähietäisyydeltä 1-0 jo 4 minuutilla Aleksi Koskelan erinomaisesta poikittaissyötöstä. Tom oli muutenkin liekeissä ja oli näyttävin punaraitapelaaja Ladon kanssa joka pelasi puolustuksessa tällä kertaa.

Mutta koko joukke ansaitsee kehut varsinkin ensimmäisen puoliajan esityksellä. HBK oli hyvä vastustaja mutta GBK-II olisi voinut johtaa vähintään 5:llä maalilla ellei puolet laukauksista olisi mennyt tolpan väärälle puolelle.

David Angelo Lado gjorde på Tomi Björklunds hörnspark 2-0 i 12:e minuten. Tomi var också på alerten som hela laget.

Tomis frispark resulterade till 3-0 efter 28 minuters spel.

GBK  hade dessutom minst 5 skott som gick hårfint förbi målet i första halvleken. HBK reducerade i 45:e minuten.

PAUS    3 - 1     PUOLIAIKA

GBK-II spelade på försvar i andra halvlek och gjorde det bra. I 78 minuten kontrade GBK-II och Deng lade en utsökt passning i  snett framåt till andra kanten. Joonas Källström snappade upp bollen inom försvarsområdet och nätade behärskat. Till allas förvåning bortdömdes målet för offside. 10 minuter senare var Haniz igenom men fälldes bakifrån. Frispark gavs samt varning åt motståndaren, Matchen var märklig i slutet då klockan visade 22.30 och domarna visade inga tecken på att blåsa av.   Andra halvlekan blåstes igång 21.40 och matchen slutade 22.36!  Om tiden går lika långsamt som på torsdag kväll så hinner vi uträtta mycket ännu i vårt liv skämtades det efter matchen.

GBK:II pelasi puolustuspeliä koko toisen jakson aikana ja teki sen hyvin. 78:lla minuutilla vastahyökkäyksessä Deng syötti hienon läpisöytön toiselle sivulle jossa Joonas Källström teki hallitusti 4-1. Kaikkien yllätykseksi maali hylättiin paitsiona. 10 minuuttia myöhemmin Haniz pääsi läpi keskeltä mutta vedettiin alas takaapäin. Vapaapotku annettiin GBK:lle ja varoitus vastustajalle. Toinen puoliaika oli merkillinen sillä se oli ehkä pisin GBK-II:n historiassa ja kesti melkein tunnin. Valmennusväelle se tuntui kyllä kuin 2 t. vähintään  :)  . Mutta GBK-II kesti HBK:n paineen lopussa eikä pojilla ollut kavennusmaalia yliajalla lukuunottamatta mitään suurempaa hätää. Pojat viivyttelivät peliä sekä pelaamalla viisaasti että pitkittivät tilanteet. Viimeinen varoitus saatiin 97! minuutilla. Voitto tuli ja se on ainoa joka merkitsee jotain ja se tuli täysin ansaitusti hienon pelin jälkeen.

(3-1)
4'MaaliÅstrand Tom
4'MaalisyöttöKoskela Aleksi
12'MaaliAngelo Lado
12'MaalisyöttöBjörklund Tomi
28'MaaliBjörklund Tomi
57'VaroitusBiskop Alec
60'Vaihto ulosKoskela Aleksi
60'Vaihto sisäänSnåre Emil
80'Vaihto ulosBiskop Alec
80'Vaihto sisäänBarbari Haniz
86'VaroitusRezaey Reza
92'VaroitusKällström Joonas
97'VaroitusMalwal Deng