GBK - IK Myran kohtasivat harjoitusottelussa 10.2.2018
Publicerad: 12.02.2018 00.00

GBK - IK Myran kohtasivat harjoitusottelussa 10.2.2018

Joukkue pelasi lauantaina kauden ensimmäisen harjoitusottelun, jossa vastaan asettui kovia vahvistuksia hankkinut IK Myran. Kotijoukkue GBK ei silti lähtenyt otteluun nöyristelemään, vaan luotti omiin vahvuuksiin.

Myös GBK:n kokoonpano oli kokenut suuria muutoksia, kun verrataan sitä liigakauden 2017 päättäneeseen joukkueeseen. Avauksessa siitä joukkueesta oli ainoastaan Lotta Niemelä ja Mette Lassila. Yhteispeli tulee parantumaan entisestään, kun joukkue saa lisää tapahtumia alle.

Ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueelta todella hyvää pelaamista, pelisuunnitelmaa pystyttiin toteuttamaan erinomaisesti. Joukkue puolusti yhtenäisesti ja iski vastaan nopeilla hyökkäyksillä, mistä tulikin useita maalintekopaikkoja.

Toisella puoliajalla GBK:n joukkuepelaaminen hajosi kun joukkue kokeili pelaajia eri pelipaikoilla, sekä teki runsaasti vaihtoja. Ottelusta saatiin tärkeää infoa, siitä mikä toimii ja missä on vielä parannettavaa. Matka jatkuu positiivisin mielin.

GBK - IK Myran 1-5 (1-1)

1-0 Ström Andrea (Niemelä Lotta)

GBK ottelussa:
Aino Kela mv. (Jenna Lukkari mv.), Taru Tiensuu, Lotta Niemelä (Heidi Ristiluoma), Anu Allonen, Mette Lassila (Matilda Nyman), Sofia Rintala (Jannika Träsk), Fanny Huuhka, Rebecka Holmbäck (Janika Sillanpää), Sanna Ög "C", Mea Kulla (Senja Honkala), Andrea Ström

(Kuvat: Nils Östman)


Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325