GBK - KF10 kohtasivat derbyssä 10.3.2018
Publicerad: 12.03.2018 00.00

Joukkueen harjoitusottelut jatkuivat vihdoinkin lauantaina ja Kokkolan derbyssä vastaan asettui KF10.

Pelin juoni oli varsin selvä. GBK piti palloa ja koetti puhkoa vastustajan tiivistä puolustusta. Ensimmäisellä puoliajalla se oli varsin haastavaa, kun omat sekä vastustajan pelaajat ajautui sumppuun juuri rangaistualueen rajalle. Silti tauolle 1-0 GBK:n johdossa.

Toiselle puoliajalle raitapaidat hieman muutti omaa pelaamistaan ja tilaa alkoi syntyä. Joukkueen vahvuudet tuli paremmin esiin ja se alkoi myös näkyä tehoissa. Lopputulos olikin lopulta varsin selvä, 7-1 GBK:lle.

Matka jatkuu ja joukkueen seuraava harjoitusottelu on lauantaina 24.3. klo 19.30 Kipparissa. Silloin vastaan saadaan pohjoisen ylpeys RoPS.

Ottelun maalit Andrea Ström ??? Sanna Ög ? Anu Allonen ? Anna Byggmäster ? Rebecka Holmbäck ?