Upea kausi päätökseen Oulussa – hopeaa PSL:stä!
Publicerad: 10.10.2016 00.00

Kauden viimeiset pelit pelattiin lauantaina HauPa/OsPa yj:n emännöimässä PSL-turnauksessa. Paikka ensi kauden PSL:ään oli varmistunut jo aiemmin ja tässä turnauksessa pelattiin mitaleista, tarjolla oli kaikkea sijojen 1 – 4 väliltä. Kulta olisi tosin vaatinut hieman apuja muiltakin, koska lähtöpisteitä emme saaneet ollenkaan syksyn kierrokselle.

GBK – ONS 0 – 3

Erittäin taitava ja nopeaa peliä pelannut vastustaja aloitti kovalla pyörityksellä meidän päädyssä. Pienen alkukankeuden jälkeen saimme kuitenkin oman pelimme kulkemaan, ja ensimmäinen jakso oli kokonaisuudessaan enemmän meidän hallussa. Pallo saatiin kerran ONS:n maaliinkin, mutta se hylättiin kyseenalaisena paitsiona. Toinen jakso jatkui tasaisissa merkeissä, mutta vastustaja pääsi harmillisesti 1 – 0 johtoon. 2 – 0 ja 3 -0 maalit tulivat lyhyen ajan sisään, mutta toki meilläkin oli hyviä paikkoja ja kerran pallo kävi ylärimassakin. Pisteet ja PSL-voitto jäivät tämän pelin myötä tällä kertaa Ouluun, paras joukkue kuitenkin voitti PSL:n.

HauPa/OsPa yj – GBK 2 – 5

95%:n valmistautuminen tietää 50%:n suoritusta, näin totesi aikanaan jo Tamikin ja oikeassa oli. Pelin alku oli meiltä karmeaa katsottavaa ja 1,5 minuutin pelin jälkeen pallo oli jo meidän maalissa. Maaleja tehtiin tämän jälkeen vuorotellen sulassa sovussa, kunnes 20 minuutin pelin jälkeen jälleen kerran meidän pelaajat päättivät kaivaa itsestään sen tutuksi tulleen taistelutahdon ja huolellisuuden esiin. Tämän jälkeen peli oli meillä täysin hanskassa ja voittoon tarvittavat maalitkin tehtiin.

Nyt on kausi 2016 pelattu kokonaisuudessaan läpi ja kaudesta jäi erittäin positiivinen kuva. Kaikkien pelaajien kehitys otti kauden aikana isoja harppauksia eteenpäin, ja tämä näkyi myös pelattujen sarjojen tuloksissa: kultaa 01-piirisarjassa ilman tappioita ja hopeaa 02-Puolen Suomen Liigassa! Näiden lisäksi olimme myös piirin paras 02-joukkue. Välillä kauden mittaan mentiin todella vähillä pelaajilla, sillä loukkaantumisia ja muita poissaoloja oli aivan uskomattoman paljon. Nämä loukkaantumiset kärjistyivät Kaarinan sm-lopputurnaukseen, mutta jossa sijoituksesta (15.) huolimatta pelasimme todella hyvin. Onneksi apuja saatiin kauden aikana myös 03-ikäluokasta. Kauden loppua kohden yksilöiden kehitys jatkui edelleen kovaa vauhtia, ja pääsimme joukkueena syksyllä taas paljon eteenpäin.

Joukkue näytti kauden aikana todella rautaista asennetta, voiton tahtoa, hyvää joukkuehenkeä ja ennen kaikkea halua kehittyä. Vaikka kauden mittaan oli joukkue- ja yksilötasolla vaikeitakin hetkiä pelien sisällä tai loukkaantumisten suhteen, niin aina tämä uskomaton joukkue löysi keinot voittaa vastoinkäymiset ja jokainen pelaaja oli aina valmis tuomaan oman panoksensa joukkueen eteen. Eipä olisi kausi voinut paljon paremmin mennä. Nyt treenaillaan hetki vähän kevyemmin ennen taukoa ja tehdään samalla ensi kauden suunnitelmat valmiiksi.

Vi har haft en jättebra säsong och flickorna har utvecklats mycket! Vi fortsätter träna och paus har vi lite senare. Tack till alla!