Täydet 6 pistettä Vaasasta
Publicerad: 26.09.2016 00.00

Täydet 6 pistettä Vaasasta

Vaasan PSL-turnauksesta oli kotiin tuomisina täydet 6 pistettä ja niiden myötä paikka ensi kauden Puolen Suomen Liigaan on varmistettu kirkkaasti. Ennen viimeistä Oulussa 8.10 pelattavaa PSL-turnausta GBK on sarjataulukossa toisella sijalla ONS:n pitäessä kärkipaikkaa.

FC Sport-j - GBK 1-3

Vastassa oli erittäin fyysinen joukkue, joka pelasi tiivistä puolustuspeliä. Ensimmäinen jakso oli meiltä hyvää pelaamista ja pääsimme ansaitusti johtoon. Toisella jaksolla meidän pelin taso tippui ja vastustaja pääsi hyvin peliin mukaan tasoittaen pelin, mutta hyödynsimme tehokkaasti maalipaikkamme ja tästä 3 pistettä mukaan.

GBK - VIFK YJ 1-0

Ensimmäiset 15 minuuttia oli meiltä todella hermostunutta ja huolimatonta peliä ja vastustaja pääsikin pyörittämään peliä meidän päädyssä lähes koko ajan. Jakson loppua kohden peli tasoittui ja alkoi kääntyä meille koko ajan enemmän ja ansaittu voittomaali syntyi pelin loppupuolella. Tämä peli oli alkua lukuun ottamatta jälleen kerran todella vahvaa pelaamista koko joukkueelta.


Turnaus oli kokonaisuutena upeaa taistelua jokaiselta pelaajalta, jossa kaikki laittoivat itsensä likoon joukkueen puolesta. Tämä porukka kyllä jaksaa yllättää positiivisesti kerta toisensa jälkeen. Vaikka tässäkin turnauksessa oli välillä vaikeita vaiheita, niin molemmissa otteluissa löytyi ne tarvittavat keinot kääntää peli meille. Bra jobbat flickor igen!

Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325