Kausi käyntiin!
Publicerad: 10.04.2017 00.00

Kausi käyntiin!

PSL-kausi pyörähti käyntiin GBK:n osalta kahdella ottelulla. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui laajan pelaajamateriaalin omaava Haupa yj. Peli oli ensimmäisistä minuuteista lähtien meidän näytöstä ja oma pelimme näyttikin ajoittain todella mallikkaalta. Kaikki yksilöt onnistuvat tässä pelissä hyvin, joten pelin lopputuloskin oli meille selkeästi 6-0. Pelin jälkeen hyvät loppuverryttelyt ja valmistautuminen seuraavaan peliin alkoi välittömästi.

Toisessa pelissä vastaan asettui viime kauden PSL-mestari ONS. Tämä peli ei mennyt meiltä ihan putkeen, sillä teimme pelissä aivan liikaa henkilökohtaisia virheitä ja pelaamisemme oli muutenkin kokonaisuudessaan huolimatonta. Toki täytyy mainita että vastustaja pelasi todella vahvasti läpi ottelun ja teki meidän pelaamisesta vaikeaa. Toisen jakson alussa saimme hetkeksi pelimme järjestykseen, mutta tällä kertaa paljon parempi ONS vei pelin selkeästi 6-1.

Startti kauteen oli kuitenkin ihan kohtuullinen ja tästä otetaan hyvät asiat mukaan sekä jatketaan matkaa seuraavaan PSL-turnaukseen Seinäjoelle 22.4. Sitä ennen käydään pelaamassa Helmaripäivässä Pietarsaaressa 11.4 ja tietysti harjoitellaan hyvin.

Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325