Joukkueen toiminta T08-09
Publicerad: 14.02.2016 00.00

Joukkueen toiminta T08-09

Hei,

GBK:n T08-09 joukkue koostuu vuonna 2008 syntyneistä ja nuoremmista tytöistä. Joukkueessa on tällä hetkellä mukana usean ikäluokan pelaajia 2008-2011 syntyneitä tyttöjä.

Harjoittelumme lähtee leikin ja peli-ilon kautta. Voittaminen ei ole tärkeintä tässä vaiheessa. Pidämme harjoituksissa hauskaa ja annetaan kaikille yhtäläinen mahdollisuus harrastaa ja pelata jalkapalloa.

Harjoitteluajat ja paikat löytyvät sivustolla olevasta kalenterista.

Emme pelaa tällä hetkellä mitään erityistä sarjaa vaan sovimme harjoituspelejä erikseen, sekä osallistumme erilaisiin mielenkiintoisiin jalkapalloturnauksiin. Periaatteenamme on, että kaikille pyritään antamaan tasaisesti peliaikaa taidosta ja pelikokemuksesta riippumatta. Mahdollisuuksien mukaan pelaamme syntymävuoden mukaisilla joukkueilla eli mahdollisuuksien mukaan T10-T11 syntyneillekin järjestetään omia pelejä.

Mukaan mahtuu niin isoja kuin pieniä tyttöjä osaamistasosta riippumatta. Jalkapallokoulua ei välttämättä tarvitse käydä päästäkseen joukkueeseen. Tervetuloa aloittamaan jalkapallon mielenkiintoinen ja mukaansa tempaava harrastus!

Terveisin,

Valmennustiimi

Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325