GBK Edustus, League Match

AC Kajaani - GBK GBK   1 - 2

Liikuntapuisto, Kajaani TN

GBK slog serieledarna - GBK kukisti sarjajohtajan!

GBK gjorde en lyckad resa till Kajana där man besegrade serieledarna AC Kajaani med 2-1 (0-0). Förlusten var Kajanalagets första denna säsong. AC Kajaanis målskillnad inför matchen var 19-1.

Det blev inga mål i första halvlek, men GBK var laget som skapade chanserna. AC Kajaani däremot kom inte till målchanser.

GBK inledde starkt också efter paus och fick lön för mödan i 55:e minuten. Efter en hörna av Joni Pakola lyckades Ville Huuhka skjuta in 1-0. 2-0 kom två minuter senare. Målskytt David Carlsson på fint förarbete av Huuhka.

GBK hade farliga kontringar och chanser till flera mål. Men det blev jobbigt på slutet. AC Kajaani satsade allt framåt. Hemmalaget fick en straffspark, 1-2 i 88:e minuten.

AC Kajaani satsade ännu mera framåt, hade flera hörnor och ofta var det trångt framför gästernas mål. GBK höll undan och tog en rättvis seger.

Chris Corcoran, GBK:

-Vi gjorde ett härligt teamwork. Alla jobbade för laget och gjorde det bra.

-Vi borde ha lett i paus.

-Vi ville vinna och gjorde det svårt för dem.

-Svettigt blev det på slutet, men kryss hade varit orättvist. Vi vann rättvist.

Maalit toisella jaksolla

GBK kaatoi sarjajohtaja AC Kajaanin vieraissa, 2-1 (0-0). Tappio oli kajaanilaisten kauden ensimmäinen. Joukkueen maaliero ennen sunnuntain ottelua oli huikea 19-1.

Avausjakso mentiin maaleitta, mutta GBK oli joukkue joka loi tekopaikat. AC Kajaani ei luonut yhtään maalipaikkaa.

GBK jatkoi pirteää pelaamista tauon jälkeen. Tulosta syntyi 55 minuutilla. Joni Pakolan kulman jälkitilanteesta Ville Huuhka laukoi pallon maaliin, 1-0 GBK:lle. Vain kaksi minuuttia edellisestä ja Huuhkan hyvästä esityöstä David Carlsson laukoi tilanteeksi 2-0.

GBK:lla oli hyviä vastaiskuja ja paikkoja lisämaaleihin. Loppu olikin sitten huikeaa taistelua. AC Kajaani nosti pitkää palloa GBK:n alueelle ja sai luotua painetta ja kulmapotkuja. Kavennusmaali syntyi rankkarista ja silloin kellossa 88 minuuttia.

AC Kajaani hyökkäsi enemmän ja enemmän, sai useita kulmapotkuja jotka olivat vaarallisia. GBK taisteli ja otti ansaitun voiton.

-Joukkueena taisteltiin loistavasti. Jokainen pelaaja teki hienoa duunia.

-Olisimme ansainneet maalin jo ensimmäisellä puoliajalla.

-Halusimme voittaa ja teimme pelin heille vaikeaksi.

-Lopussa teki tiukkaa, mutta tasapeli olisi ollut vääryys. Me ansaitsimme voiton.