OTP - GBK GBK   1 - 5

Castren TN

OTP-GBK 1-5 (1-2)

GBK klart bättre än OTP - GBK:lle komea vierasvoitto!

GBK fick slita hårt för att få OTP på fall i vårens hemmamatch, men däremot var det stor nivåskillnad när lagen möttes i Uleåborg på lördagen. GBK vann med 5-1 och siffrorna var absolut inte i överkant.

Med mål av Santeri Laatikainen var det ändå OTP som gick till ledning i 22:a minuten. GBK vände strax före paus. Jaakko Alasuutaris tunga skott resulterade i 1-1. Joni Pakola prickade bortre krysset, 2-1 till GBK.

GBK dominerade stort i andra halvlek och skapade många chanser. David Carlsson gjorde 3-1, Aaro Hedman 4-1 och Jaakko Alasuutari 5-1.

Chris Corcoran, GBK:

- Jag tycker vi hade kontroll strax från start, men de kontrade in sitt mål.

- Efter deras mål ökade vi på tempot. Vi gjorde två viktiga mål före paus.

- Vi var klart bättre i andra halvlek där vi förutom tre mål hade chanser till flera. 8-1 kunde det lika väl ha slutat.

Tärkeitä maaleja

GBK oli todella lujilla OTP:n kanssa, kun joukkueet keväällä Kokkolassa kohtasivat. Lauantaina tasoero oli kuitenkin suuri. GBK hallitsi Oulussa ja kuittasi 5-1 vierasvoiton. Lopputulos oli jopa hieman alakanttiin.

Santeri Laatikainen vei oululaiset johtoon 22 minuutilla. GBK iski kahdesti juuri ennen taukoa. Jaakko Alasuutarin vasuri puhui, 1-1. Joni Pakolan laukaus löysi tiensä takayläkulmaan, 2-1.

Toinen puoliaika oli täysin GBK:n hallintaa. Tekopaikkojakin oli runsaasti.

David Carlsson teki 3-1, Aaro Hedman 4-1 ja Jaakko Alasuutari 5-1.

- Mielestäni hallitsimme alusta asti, mutta vastustaja pääsi vastaiskulla tekemään maalin.

- Maalin jälkeen nostimme tempoa ja tehtiin kaksi tärkeää maalia ennen taukoa.

- Toinen puoliaika oli täysin meidän hallintaa. Ottelu olisi ihan hyvin voinut päättyä 8-1.

GBK: Olli Nylund, Joni Pakola, Jussi Roiko, Chris Corcoran, Lawrence Smith (86 Tatu Mäki), Juho Alasuutari, Jaakko Alasuutari, Aaro Hedman, Tobias Wentin (64 Lasse Känsälä), Petteri Jokihaara, David Carlsson.

Statistik
OTP

1 - 5

(1-2)
39'MaaliAlasuutari Jaakko
61'MaaliCarlsson David
69'MaaliHedman Aaro
80'MaaliAlasuutari Jaakko