GBK Edustus, League Match

GBK GBK - VIFK  4 - 0

Keskusurheilukenttä, Kokkola

GBK-VIFK 4-0! Strålande match - Huikea ottelu!

GBK var klart bättre än gästande Vasa IFK i lördagens toppmöte i Karleby. GBK vann med 4-0 och gjorde det helt välförtjänt. En mycket pigg insats av GBK som dominerade i 90 minuter.
GBK tog strax tag i spelet och stormade mot gästernas mål. Mål nummer ett kom redan i femte minuten. Lawrence Smith sköt bollen in efter hörna av Joni Pakola.
Dags för 2-0 var det fyra minuter senare. Pakola gjorde mål efter att målvakten gett retur på David Carlssons långskott.
GBK hade grepp om händelserna och mål nummer tre kom i 23:e minuten. "Tulle" Carlsson kämpade bollen bort av en motståndare, kom helt fri och sköt bergsäkert bollen i mål.
GBK hade hörnor och frisparkar och halvgoda målchanser i andra halvlek. Det blev ytterligare ett mål. Ett vackert sådant. Ville Huuhka fick en härlig träff från 25 meter och bollen i högra krysset. In via ribban. Mycket snyggt!
Vasalaget kom till en chans, nämligen i 63:e minuten, men GBK-målvakten Olli Nylund hann fånga bollen före Casper Källlberg.
Det var en stark laginsats av GBK. Joni Pakola prisbelönades.

Chris Corcoran, GBK:
- Good game! Vi spelade bra. Vi visste att IFK är bra, om de får hålla bollen, men vi släppte dem inte in i matchen.
- Säsongens bästa match? Jag vill påstå att matchen i Kajana var lika bra. Där jobbade vi också bra som ett lag.
- Det var viktigt med två snabba mål i dag.
- Huuhkas mål var enormt snyggt.

GBK ratkaisi nopeasti

Lauantain Pohjanmaan derby oli täysin GBK:n hallintaa. Kärkiottelu Vasa IFK:ta vastaan päättyi 4-0 ja täysin ansaitusti. Pirteästi esiintynyt kotijoukkue hallitsi 90 minuuttia.
GBK aloitti pirteästi ja loi painetta vastustajan maalille. Avausmaali nähtiin jo 5 minuutilla. Joni Pakolan kulman jälkitilanteesta pääsi Lawrence Smith laukomaan pallon maaliin.
Vain neljä minuuttia edellisestä ja numerot muuttuivat kahteen-nollaan. David Carlsson laukoi kaukaa, veskari sylki eteensä ja Pakola laukoi paluupallon verkkoon.
GBK hallitsi tapahtumia. 3-0 osuma nähtiin 23 minuutilla. Carlsson ryösti pallon vastustajalta, pääsi yksin läpi, eikä erehtynyt. "Tulle" sijoitti pallon pomminvarmasti maaliin.
GBK:lla oli ote koko toisen puoliajan. Oli vapaapotkuja, kulmia ja muutama puolittainen maalipaikka. Yksi maali vielä nähtiin ja se oli sitäkin komeampi.
Ville Huuhka laukoi 25 metristä ja pallo riman kautta ylänurkkaan. Huikean komea maali!
Vierasjoukkue sai ottelussa yhden tekopaikan. Casper Källberg oli avopaikassa, mutta maalivahti Olli Nylund nappasi pallon ennen kuin laukaus tuli.
GBK:n koko joukkue esiintyi hyvin. Kentällä ei ollut heikkoa lenkkiä. Joni Pakola palkittiin.

- Good game! Pelattiin hyvin. Tiedettiin, että IFK on hyvä jos se saa pitää palloa, mutta emme päästäneet heitä peliin mukaan.
- Kauden paras pelikö? Olen sitä mieltä, että Kajaanin ottelu oli samanlainen. Sielläkin taisteltiin joukkueena.
- Tänään saatiin kaksi nopeaa maalia, mikä oli tärkeä juttu.
- Huuhkan maali oli todella komea.

GBK: Olli Nylund, Lawrence Smith, Jussi Roiko, Chris Corcoran, Ville Huuhka, Juho Alasuutari (55 Jossimar Sanchez), Jaakko Alasuutari, Joni Pakola (89 Tobias Wentin), Aaro Hedman, Benjamin Storbacka, David Carlsson (71 Petteri Jokihaara, v).

foto/Teijo Pirttimäki

4 - 0

VIFK
(3-0)
5'MaaliSmith Lawrence
24'MaaliCarlsson David