GBK B-tytöt, Talvi - Vinter 2015

GBK - JyPK  3 - 2

Santahaka UTN

Loistava taisteluilme Santahaan tuulessa ja sateessa!

Otteluun lähdettiin hieman haastavista lähtökohdista. Muutama sairastuminen ja muita poisjääntejä rokotti kokoonpanoa sen verran, että otteluun lähdettiin aika pienellä ryhmällä. Vastustaja oli tuttu marraskuun harjoituspelistä jolloin hävisimme Jypkille Piispalassa 5-2.

GBK:n tytöt aloittivat ottelun erittäin hyvin ja ilman nöyristelyä lähtivät rohkeasti pelaamaan omaa peliä. Ensimmäiset 20 minuuttiä mentiin hienoisessa GBK:n hallinnassa. Tämän jälkeen Jypk, teki muutaman vaihdon ja saivat tämän jälkeen otetta pelistä. Jypk vyörytti vaarallisia hyökkäyksiä kohti GBK:n maalia ja onnistuivatkin ensimmäisenä maalinteossa.

GBK:n tytöt eivät tästä takaiskumaalista lannistuneet. Ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä GBK sai rakennettua hyvän tilanteen Jypk:n rangaistusalueelle. Amanda Smeds pelasi röyhkeästi tilanteen loppuun asti ja tasoitti pelin 1-1, kun peliä oli pelattu 38 minuuttia. Puoliajalle mentiikin tasatilanteessa.

Toinen puoliaika alkoi Jypk:n hallinnassa. Jypk liikutti palloa hyvin ja emme saaneet peli-ideasta heti kiinni toisenpuoliajan alussa. Jypk siirtyi 2-1 johtoon erikoistilanteesta. Jypk antoi erinomaisen kulman oikealta ja pallo löytyi GBK:n verkosta. GBK:n peli oli tämän jälkeen hieman sekavaa.

Jypk:lle tuomittiin vapaapotku, kun peliä oli pelattu noin 60 minuuttia. GBK:n tytöt ryhmittyivät muuriin. Jypk:n pelaaja ampui kovan vapaapotkun, joka osui suoraan Mea Kullaa päähän. Mea joutui jättämään kentän ja näin ollen tehtiin vaihto. Tästä kului muutama minuutti ja Senja Honkala joutui jättämään valitettavasti myös kentän.

Tässä tilanteessa jouduttiin loppupeli taistelemaan 10:llä pelaajalla. Aluksi lähdettiin suojelemaan omaa maalia, jotta takaiskuilta vältyttäisiin. Kun peliä oli pelattu 70. minuuttia nostimme vielä pelaajia ylös ja lähdimme hakemaan tasoitusta. Ja tämä tuottikin tulosta 75. peliminuutilla. Hanna Vainionpää antoi upea vapauttavan syötön Josefine Kangasniemelle, joka viimeisteli tasoituksen. Peli oli 2-2. Jo ennen tasoitusmaalia, olimme luoneet muutaman vaarallisen paikan.

Tämän jälkeen ote pysyi GBK:lla. Tästä vain noin minuutti ja GBK rakensi jälleen omaa hyökkäystä. Pallo pelattiin vauhtiin oikeaan laitaan, jossa Josefine Kangasniemi ohitti puolustajan. Tämän jälkeen Josefine antoi tarkan keskityksen maalille, ja Amanda Smeds tuli ensimmäisenä palloon ja viimeisteli tilanteeksi ilmasta 3-2.

Ottelu päättyi lukemin 3-2.

Hieno taistelu ja voitto joukkueelta. Koko ryhmä esitti tänään uskomatonta taisteluasennetta! Valmennus antaa tänään asenteesta täydet pisteet kaikille!

Tänään tuli lukuisia onnistumisia kentällä, joka luo valmennukselle positiivisen ongelman. Avauskokoonpanon paikoista käydään nyt sopivassa määrin kilpailua. Tämä on hyvä tilanne, sillä nyt jokainen joutuu tsemppaamaan vieläkin kovempaa.

Harjoituksia jatketaan jälleen ja siirretään katseet parin viikon päästä pelattavaan harjoituspeliin.

3 - 2

JyPK
(1-1)
38'MaaliSmeds Amanda
38'MaalisyöttöKangasniemi Josefine
75'MaaliKangasniemi Josefine
75'MaalisyöttöVainionpää Hanna
76'MaaliSmeds Amanda
76'MaalisyöttöKangasniemi Josefine