HauPa - GBK   3 - 1

Haukipudas, Länsituulen tn

Synkkä hetki ottelun alussa!

Huono startti otteluun!

Saimme Haupa otteluun huonoimman mahdollisen alun. Ottelua pelattu 10 minuuttia ja kotijoukkue johtaa 3-0. Usean pelaajan jalat olivat vielä valitettavasti bussissa, kun tuomari vihelsi pelin alkaneeksi. Valmistautuminen ja latautuminen otteluun ollut heikkoa jos näin pääsee käymään. Aloitimme pelaamisen vasta 3-0 tilanteessa ja usein silloin on jo myöhäistä. Kaikki arvostus Haupalle ja siihen kuinka he aloittivat pelin. Ennakkoluulottomasti ja röyhkesti Haupa vyöryi meidän alueelle.

Peli kuitenkin tasoittui ja saimme jopa otetta ekan puoliajan puolessa välissä. Saimme luotua joitakin hyviä paikkoja ensimmäisen puoliajan aikana. Saimme kavennuksen aikaan erittäin hyvään aikaan. Minuutti lisäaikaa pelattu ensimmäisellä puoliajalla kun Emelie Svenlin kaventaa Monica Hagströmin loistavasta syötöstä. Tämän jälkeen tuomari vihelsikin ensimmäisen puoliajan päättyneeksi.

Puoliajalla teimme selkeitä muutoksia ryhmitykseen. Lähdimme toiselle puoliajalle puhtaasti kolmella kärjellä.

Toinen puoliaika lähtee meidän hallinnassa käytiin. Pidämme palloa ja saamme luotua maalipaikkoja, mutta valitettavasti pallo ei mene maaliin asti. Toisen puoliajan alussa meillä on myös läpiajo, mutta maali jää siltikin syntymättä. Kotijoukkue puolustaa erittäin tunnollisesti. Haupalla on muutamia vastahyökkäyksiä, mutta ottelun hallinta on siirtynyt selvästi GBK:lle.

Toisen puoliajan puolessa välissä Daniela Jungar ampuu vaarallisesti kohti alakulmaa, mutta vastustajan maalivahti venyttää loistavasti pallon tielle. Hetkeä myöhemmin lähes identtinen tilanne ja Monica Hagström pääsee ampumaan kuudentoista rajalta kohti alakulmaa, mutta jälleen vastustajan maalivahti on tiellä.

Meidän toisen puoliajan hallinnasta huolimatta emme onnistuneet maalinteossa. Haupa puolusti erittäin hyvin johtoaan ja taisteli jokaisest pallosta esimerkillisesti.

Ottelu päättyikin 3-1 kotijoukkueen voittoon.

Tästä täytyy ottaa paljon opiksi. Ei riitä että olemme hereillä ottelusta 60 minuuttia. Ottelun alut ovat aina tärkeitä. Ottelu on käyty läpi joukkueen sisällä ja jokainen varmasti ottaa opiksi tästä.

Olemme siirtäneet katseet jo hyvissä ajoin Pallokissat otteluun. Ja sunnuntaina nähdään varmasti sisuuntunut B-tyttöjen joukkue Santahaan kentällä!

HauPa

3 - 1

(3-1)
41'MaaliSvenlin Emelie
41'MaalisyöttöHagström Monica