FC YPA - GBK   0 - 1

Elisa Areena, Ylivieska

FC YPA - GBK 0-1 !

GBK slog serietvåan - GBK kukisti sarjakakkosen

Tredje gången gillt. GBK lyckades ta säsongens första seger över FC YPA när lagen drabbade samman i Ylivieska på söndagen. GBK slog serietvåan med 1-0 och kammade därmed hem tre viktiga poäng.
Matchens enda mål kom redan i fjärde minuten. Strålande passning av Kyle Curinga friställde Miika Hohenthal som mycket bergsäkert placerade bollen i mål.
GBK uppträdde mycket bra i första halvlek och ägde den. Gästerna jobbade bra både anfalls- och försvarsmässigt.
YPA skapade inga riktigt vassa chanser i första halvlek. GBK däremot hade några gånger häng på 2-0.
YPA satsade mera framåt i den andra halvleken och fick tryck mot gästernas mål, men GBK försvarade sig bra. YPA hade fortfarande svårt att komma till chanser.
GBK:s 2-0 var närmare än hemmalagets 1-1. Ville Luokkalas frispark träffade ribban vilket var närmast 2-0.
En bra laginsats av hela GBK där alla jobbade storartat.

GBK: Olli Nylund, Jere Moilanen, Ville Jylhä, Jussi Roiko (v), Kyle Curinga, Lukas Rasmus (61 Niko Tukeva), Kim Ågren, Ville Luokkala, Tuomas Halonen (46 Chris Corcoran), Miika Hohenthal (82 Lawrence Smith), Tobias Wentin.

Olli Nylund

Kolmas kerta sanoi toden

FC YPA oli voittanut kauden kaksi edellistä kohtaamista, mutta kolmannen vei GBK, joka haki 1-0 voiton Ylivieskasta.
Ottelun ainoa maali nähtiin jo neljännellä minuutilla. Loistava Kyle Curingan syöttö vapautti Miika Hohenthalin, jonka viimeistely oli aivan yhtä loistava.
GBK oli erittäin vahva läpi ottelun, varsinkin ensimmäisellä puoliajalla, jota joukkue hallitsi. Pirteää pelaamista molempiin suuntiin.
YPA ei tekopaikkoja saanut, GBK puolestaan oli parikin kertaa lähellä lisätä johtoaan ennen taukoa.
YPA siirtyi kolmen alakertaan tauon jälkeen ja siirsi paineen vieraiden kenttäpuoliskolle. GBK puolusti hyvin. YPA ei edelleenkään päässyt kunnon tekopaikkoihin.
GBK:n 2-0 oli lähempänä kuin kotijoukkueen 1-1 osuma. Lähimmäksi 2-0 osumaa pääsi Ville Luokkala, jonka vapaapotku osui ylärimaan.
GBK:lta vahva esitys koko joukkueelta.