GBK Naiset, Naisten Liiga Damernas Liga

GBK GBK - HJK  0 - 1

Santahaka (tekonurmi), Kokkola

Taisteleva GBK hävisi niukasti! Ett kämpande GBK förlorade knappt!

Juhlapäivän ottelussa GBK sai vastaansa HJK:n. Pelin alku oli verkkaista pelaamista, mutta HJK hallitsi kentällä tapahtumia. 28 min kohdalla HJK siirtyi 0-1 johtoon. Tauolle mentiin tilanteessa 0-1. Toisella puoliajalla GBK sai entistä paremmin kiinni pelin juonesta ja erityisesti toisen puoliajan loppu oli GBK:n hallintaa. Ottelu huipentui aivan ottelun viimeisellä minuutilla, kun GBK sai rankkarin. HJKn maalivahti torjui kuitenkin tämän ja sarjapisteet matkasivat Helsinkiin. Myönteistä pelissä oli kuitenkin se että GBK osoitti todella hienoja otteita, joten sarja jatkuu mielenkiintoisena. Seuraava kotiottelu on 25.5.

I dagens match mötte GBK HJK. Matchen började i ganska lugnt tempo, men HJK dominerade händelserna på planen.Då matchuret visade 28 min gick det gästande laget i 0-1 ledning, vilket också var resultatet i halvtid. I andra halvlek kom GBK ännu bättre med in i matchen. Under slutdelen av matchen var det GBK som dominerade. I matchens Absolut sista minut, fick GBK en straff, som dock räddades av HJKs målvakt. Detta innebär att seriepoängen åkte iväg till Helsingfors. Men positivt i matchen var att GBK visade verkligen fint spel, så vi kan se framemot en intressant fortsatt säsong. Följande hemmamatchen spelas 25.5.