KajHa - GBK GBK   1 - 3

Liikuntapuisto, Kajaani TN

KajHa-GBK 1-3 (0-3)

Tre poäng för GBK! – Kolme pistettä!

GBK gästade Kajaanin Haka och tog säsongens första trepoängare, 3-1 seger efter 3-0 i paus. David Carlsson inledde målskyttet i fjärde minuten. GBK dominerade händelserna. 2-0-målet var ett självmål och mål nummer tre, som gjordes av Carlsson, kom strax före paus.

Hemmalaget skärpte sig efter vilan och började satsa hårt framåt. KajHa reducerade på en hörna.

KajHa uppträdde mera och mera offensivt under sista 20 minuterna. Då hade GBK många kontringslägen och borde ha gjort flera mål.

Chris Corcoran, GBK:

-Vi var redo från start. Vi var välorganiserade.

-Vi spelade mycket bra i första halvlek.

-KajHa gjorde det svårt för oss i andra halvlek, men våra spelare kämpade och jobbade fint.

-Det var en bra laginsats. Roligt att David nu fick igång målskyttet.

Kolmen maalin avausjakso

GBK aloitti ottelun vahvasti, halliten koko avausjaksoa, ja taukojohto 3-0 oli ansaittu. Lopputulos GBK:lle 3-1.

David Carlsson osui jo 4 minuutilla. Vieraiden toinen maali oli kotijoukkueen omamaali. Carlsson iski lukemiksi kolme-nolla juuri ennen taukoa.

KajHa pisti toisella jaksolla kaikki peliin ja onnistui kaventamaan kulmasta.

Loppua kohti KajHa hyökkäsi enemmän ja enemmän. GBK sai paljon paikkoja, vastaiskuilla, mutta lisämaaleja ei nähty.