GBK GBK - PK-37  2 - 2

Keskusurheilukenttä, Kokkola

GBK - PK-37 2-2 (1-1)

Oavgjort kändes som förlust – Tasapeli maistui tappiolta!

GBK och PK-37 spelade oavgjort 2-2 efter 1-1 i paus. GBK ledde med 2-1, men gästerna kvitterade på matchens sista spark.

PK-37 gick till ledning i 14:e minuten. Det var Jani Vidgrens frispark som resulterade. GBK kvitterade snabbt. Benjamin Storbacka fälldes och Lawrence Smith sköt in straffen, 1-1.

Det hände lite i första halvlek. På passning av Aaro Hedman fick Joni Pakola ett fint läge, men skottet misslyckades.

I nästan 30 minuter var det händelsefattigt i andra halvlek, men sedan blev det bättre och framför allt spännande.

Olli Nylund gjorde tre räddningar på en farlig PK-frispark. Strax efter var hemmalagets Ville Huuhka nära att kontra in 2-1, men skottet gick lite förbi målet.

Dags för 2-1 var det i 76:e minuten. PK-keepern Ville Kosonen parerade Juho Alasuutaris skott till hörna. Pakola gav hörna och Jaakko Alasuutari gjorde mål.

GBK hade kontringsytor att punktera matchen, men gjorde det inte. I stället slog PK-37 till i slutsekunderna. Ett inlägg som mycket tursamt via några spelare studsade till Arttu Heinonen som prickade bortre hörnet.

Mycket tursamt mål, men å andra sidan ett bra skott av Heinonen. Nylund var chanslös.

Publik: 821

Chris Corcoran, GBK:

-Det känns alltid tufft att släppa in ett mål på slutet. Nu känns det extra jobbigt.

-Nöjd med domaren är jag inte. Det skulle vara två minuter tilläggstid, men det kom ännu extra minuter.

-Vi spelade inte bra. Vi borde ha dödat matchen i god tid.

-Oavgjort känns som noll poäng.

Masentava loppu

GBK koki kovia keskiviikon kotipelissä, jossa vastassa PK-37. GBK johti viimeisille hetkille asti, mutta vierasjoukkue tasoitti ottelun viimeisellä potkulla.

Jani Viander vei vieraat johtoon 14 minuutilla. ”Lore” Smith tasoitti rankkarista kuusi minuuttia myöhemmin.

Eka puoliaika oli tapahtumaköyhä. Maalien lisäksi nähtiin vain yksi kunnon tekopaikka. Aaro Hedman löysi Joni Pakolan, jonka veto kuitenkin epäonnistui.

Toista puoliaikaa mentiin 30 minuuttia ilman tapahtumia. Sitten peli muuttui jännäksi.

PK:lla oli vaarallinen vapaapotku ja maalissa Olli Nylund teki kolme torjuntaa. GBK lähti vastaiskuun ja Ville Huuhka laukoi hieman ohi takatolpan.

2-1 johtomaali nähtiin 76 minuutilla. Ensin Juho Alasuutari laukoi tulisesti ja Ville Kosonen torjui kulmaksi. Pakola antoi kulman ja Jaakko Alasuutari ohjasi läheltä maaliin.

GBK:lla oli vastaiskuja ja mahdollisuudet ratkaista peli, mutta toisin kävi. PK lähti viimeiseen hyökkäykseen. Pallo pomppi usean pelaajan kautta ja lopulta Arttu Heinoselle, jonka tarkka veto upposi takakulmaan, 2-2. Oli varmaan osittain kauden onnekkain PK:n maali, mutta toisaalta, veto oli hieno.

-Viime hetken takaiskut ovat aina raskaita, mutta tämä oli todella paha. Ja mistähän erotuomari löysi vielä ylimääräistä lisäaikaa?

-Oli meillä mahdollisuudet tappaa tämä peli, mutta kun ei, niin ei.

-Tämä ei ollut parhaita esityksiämme. Yksi piste on kuitenkin kuin tappio.

yleisömäärä oli hieno: 821.

GBK: Olli Nylund, Joni Pakola, Lawrence Smith (v), Jossimar Sanchez (v), Ville Huuhka, Jaakko Alasuutari, Juho Alasuutari, Aaro Hedman, Tobias Wentin (46 Lasse Känsälä), Benjamin Storbacka, David Carlsson (v, 74 Chris Corcoran)

foto/Teijo Pirttimäki

2 - 2

PK-37
(1-1)
22'MaaliSmith Lawrence