GBK Edustus, League Match

GBK GBK - Hercules  2 - 1

Keskusurheilukenttä, Kokkola

GBK-Hercules 2-1

Matchens sista sekund: Chris Corcoran nickar in 2-1-segermålet! – Ottelun viimeinen sekunti: Chris Corcoran puskee 2-1 voittomaalin.

Det var stor dramatik när GBK besegrade Hercules med 2-1. Det hände mycket under slutminuterna och publiken levde med i händelserna.

Matchen inleddes i klar GBK-dominans och det kunde varit 3-0 efter första tio minuter. Det blev 1-0 och målet kom i sjunde minuten. Målskytt David Carlsson efter strålande samarbete med Aaro Hedman och Ville Huuhka. Det sade klap-klap-klap och skott i mål!

Båda lagen hade sina halvgoda målchanser. GBK var farligare i sina framstötar i andra halvlek.

Hercules kvitterade på straff i 74:e minuten. Sami Karjalainen fälldes och Mikko Suomela gjorde inget misstag från elva meter, 1-1.

Båda lagen hade chanser att avgöra. Hemmamålvakten Olli Nylund parerade Karjalainens skott. Chris Corcoran i hemmalaget hade skott lite förbi och en nick i stolpen. Aaro Hedman fick ett jätteläge, men sköt över.

Matchuret visade på 90+3 när GBK Paul Obi på gratischans. Hemmapubliken höll andan när Obi sprang solo från halva plan, men placerade bollen förbi.

Ännu ett sista anfall för GBK. Joni Pakola lyfte till målet där Corcoran nicklobbade bollen in i bortre krysset, 2-1.

Känslorna svallade heta hos gästerna som ville ha situationen till offside. Offside var det absolut inte.

Gästernas höga protester resulterade i rött kort för Karam Hadhood.

Chris Corcoran, GBK:

-Onsdagens 2-2 förstörde min nattsömn. Det här känns bättre.

-Vi jagade ett segermål. Det var ju nära att resultera i ett baklängesmål.

-Tidvis spelade vi riktigt bra. Men visst kändes onsdagens match i benen.

-Alla jobbade bra och vi ville vinna.

Makea voitto!

Jos oli synkät ilmeet keskiviikon PK-pelin jälkeen, niin toista se oli Hercules-ottelun jälkeen. PK tasoitti ottelun viimeisellä potkulla. Nyt puolestaan Chris Corcoran puski 2-1 voiton viime hetkillä.

Ottelu alkoi GBK:n hallinnalla. Kymmenen minuutin kohdalla tilanne olisi voinut olla jo 3-0. Yksi maali kuitenkin nähtiin. GBK:lta upea hyökkäys: Aaro Hedman, Ville Huuhka ja David Carlsson. Carlsson laukoi pallon maaliin.

Molemmila oli sitten puolittaisia paikkoja. Tauon jälkeen GBK oli vaarallisempi, mutta vierasjoukkue iski tasoituksen 74 minuutilla. Sami Karjalainen kaadettiin ja Mikko Suomela osui rankkarista.

Sitten alkoi tapahtua: Karjalaiselta kova veto, jonka Olli Nylund hienosti torjuu. Corcoran ampuu kerran ohi ja puskee kerran tolppaan. Benjamin Storbacka tarjoili huippupaikan Aaro Hedmanille, muta laukaus menee yli.

Pelataan jo yliaikaa kun GBK möhlii ja Paul Obi karkaa yksin keskikentältä. GBK:n onneksi hän sijoittaa pallon ohi maalin.

GBK lähtee vielä hyökkäämään ja saakin ottelulle hienon päätöksen. Joni Pakola keskittää ja Corcoran välttää paitsion ja .puskee pallon takayläkulmaan. Riemulla ei ollut rajoja.

Viime hetken takaisku sai vieraat kuumenemaan. Maali ei ollut paitsio, vaikka vieraat niin halusivatkin. Karam Hadhood protestoi itselleen punaisen kortin.

Pallo keskelle ja peli loppui siihen.

foto/Teijo Pirttimäki

2 - 1

Hercules
(1-0)
95'MaaliCorcoran Chris