GBK GBK - KajHa  2 - 1

Keskusurheilukenttä, Kokkola

GBK-KajHa 2-1 (1-0)

Carlsson tvåmålsskytt! – Carlsson osui kahdesti!

David Carlsson gjorde två mål när GBK besegrade Kajaanin Haka med 2-1 efter 1-0 i paus. Full pott för GBK som ännu har goda chanser att nå seriens silverplats.

Carlsson prickade in 1-0 i 15:e minuten. Joni Pakolas fina passning hittade Carlsson som snyggt rullade bollen förbi gästernas målvakt.

GBK hade tidvis problem med de pigga gästerna. Överlag var matchen chansfattig.

KajHa fick straffspark i 58:e minuten och Leevi Kemppainen kvitterade. En tvivelaktig straffspark.

Det blev slutligen full pott för hemmalaget. GBK fick frispark från 22 meter. Tobias Wentins skott träffade muren och hamnade i fötterna på Carlsson som sköt in 2-1 i 82:a minuten.

Chris Corcoran, GBK:

-Jag är nöjd med slutresultatet.

-Vi spelade inte alls bra. KajHa gjorde en bra match.

-Nu skall vi jobba med vissa saker. Vi vill avslutade säsongen på ett bra sätt.

Ratkaisu 82 minuutilla

GBK kukisti Kajaanin Hakan 2-1 (1-0) ja David Carlsson teki kotijoukkueen molemmat maalit. GBK:lle täydet pisteet ja joukkue taistelee vielä sarjan kakkossijasta.

GBK siirtyi johtoon 15 minuutilla. Joni Pakolan hieno syöttö löysi Carlssonin, joka sijoitti pallon ohi vieraiden veskarin.

GBK oli ajoittain vaikeuksissa vieraiden kanssa.  Peli kokonaisuutena oli tapahtumaköyhä.

KajHa sai, ehkä hieman kyseenalaisen, rankkarin  58 minuutilla. Leevi Kemppainen  osui tolppien väliin, 1-1.

Mutta peli päättyi GBK:n voitonjuhliin. Kotijoukkue sai vapaapotkun noin 22 metristä ja pelaamatta oli enää noin  kymmenen minuuttia.

Tobias Wentin laukoi, pallo muurin kautta Carlssonille, joka pääsi avopaikkaan, eikä erehtynyt.

-Tulos lämmittää.

-Pelillisesti meiltä heikko esitys. KajHa pelasi hyvän ottelun.

-Nyt tehdään töitä  muutamien pelillisten asioiden kanssa. Tarkoitus on pelata hyvä loppusyksy.

foto/Teijo Pirttimäki

2 - 1

KajHa
(1-0)
16'MaaliCarlsson David
84'MaaliCarlsson David