GBK Miehet, GBK - FC Sääripotku

GBK - FC Sääripotku

keskuskenttä

GBK - FC Sääripotku 6-1 (3-1)

GBK spelade vårens sista träningsmatch och besegrade division 3-laget Sääripotku med 6-1 efter 3-1 i paus.

"Gästerna" gick till ledning genom Johannes Moilanen. Kaapo Kotila kvitterade, Pietro Kytölaakso gjorde 2-1 och Tomas Maldonado 3-1 före paus.

Målen i andra halvlek: 4-1 Kotila, 5-1 Paul Hansell, 6-1 Johannes Sundqvist.

GBK inleder serien hemma mot OTP fredag 12 april klockan 17.30.

Sääripotku spelar premiär mot KPV-Akatemia söndag 28 april.

GBK kukisti Sääripotkun

GBK pelasi kevätkauden viimeisen harjoitusottelun, jossa vastassa Kolmosessa pelaava Sääripotku. GBK voitti ottelun 6-1, taukotilanne 3-1.

Johannes Moilanen vei "vieraat" johtoon. Kaapo Kotila tasoitti, Pietro Kytölaakso teki 2-1 ja Johannes Sundqvist 3-1 ennen taukoa.

Toisen jakson maalintekijät: 4-1 Kotila, 5-1 Paul Hansell, 6-1 Johannes Sundqvist.

GBK:n sarja-avaus on kotona perjantaina 12 huhtikuuta ja vastassa OTP. Ottelu alkaa kello 17.30.

Sääripotkun kausi alkaa paikallisottelulla KPV-Akatemiaa vastaan sunnuntaina 28.4.

GBK:

Mykyta Savchenko, Tino Huttu, Ville Huuhka, Ville Vitka, Jeremi Rajala (65 Paul Hansell), Toro, Roni Enlund, Luigi Moraes (55 Joel Häggblom), Tomas Maldonado, Pietro Kytölaakso (46 Johannes Sundqvist), Kaapo Kotila.

GBK - FC Sääripotku la 6.4.2024 | Harjoitusottelun maalikooste

GBK - FC Sääripotku 6 - 1 (3-1)

0-1, 1-1 Kotila, 2-1 Kytölaakso, 3-1 Kytölaakso, 4-1 Kotila, 5-1 Hansell6-1 Sundqvist