GBK Miehet, Suomen Cup

Roi Utd - GBK   0 - 4

Rovaniemi, Keskuskenttä TN

Roi United - GBK Finlands/Suomen Cup 0-4

GBK fortsätter i Finlands Cup. GBK gästade Rovaniemilaget Roi United (division 3) och matchen, som ingick i omgång 3, vanns av gästerna med 4-0 efter 2-0 i paus.

GBK dominerade händelserna och hemmalaget hade noll skott på mål. GBK spräckte nollan i 32:a minuten, målskytt Luigi Moraes (bilden). 2-0 kom på straff. Kaapo Kotila fälldes och Moraes sköt straffen i mål.

66 minuter hade spelats när Johannes Sundqvist bjöd på ett vackert bicykleta-mål, 3-0. Hans första mål i GBK-tröjan. 4-0 kom fem minuter senare och gjordes av Jasper Uwaegbulam som blev frispelad av Roni Enlund.

-4-0 var i underkant, men vi fick vad vi kom hit för. Vi dominerade från början till slut, säger GBK-tränaren Niklas Käcko.

Ville Vitka, Isac Lindqvist och Paul Hansell debuterade i representationslaget.

GBK: Mykyta Savchenko, Tino Huttu, Jasper Uwaegbulam (83 Paul Hansell), Johannes Sundqvist, Luigi Moraes (83 Isac Lindqvist), Kaapo Kotila (74 Ville Vitka), Alex Björkgren, Roni Enlund, Toro, Joel Häggblom (66 Jeremi Rajala), Tomas Maldonado.

GBK jatkaa cupissa

Suomen Cupin kolmatta kierrosta pelattiin tiistaina ja GBK vieraili Rovaniemellä, jossa vastassa Kolmosen Roi United. GBK voitti ottelun 4-0 (2-0).

GBK hallitsi tapahtumia ja kotijoukkue ei saanut yhtään laukausta maalia kohti. GBK siirtyi johtoon 32 minuutilla, maalintekijä Luigi Moraes (kuvassa). 2-0 tuli rankkarista. Kaapo Kotila kaadettiin, eikä Moraes erehtynyt pilkulta.

Ottelun 66 minuutilla nähtiin komea saksipotku-maali, jonka teki Johannes Sundqvist. Maali oli Johanneksen ensimmäinen GBK-paidassa. Viisi minuuttia edellisestä ja Roni Enlund vapautti Jasper Uwaegbulamin maalintekoon.

-4-0 tulos oli alakanttiin, mutta saatiin se, mitä täältä haettiin. Peliä hallitsimme alusta loppuun, valmentaja Niklas Käcko toteaa.

Ville Vitka, Isac Lindqvist ja Paul Hansell debytoivat edustusjoukkueessa.