Det blev oavgjort mellan Bollklubbarna JBK och GBK i en träningsmatch i Jakobstad på onsdagen. Målen kom i andra halvlek.

Det var ett vingklippt GBK-lag som ställde upp. Borta var Lukas Rasmus, Miika Hohenthal, Kim Ågren, Lawrence Smith och Miikka Paldan.

Dessutom skadade sig Jussi Roiko redan i tionde minuten och Jonas Nyberg i andra halvlek.

Inga mål i första halvlek där båda lagen hade några vassa chanser. JBK hade lite mera bollinnehav.

Det var ändå JBK som genom Joni Remesaho gick till ledning. Kvitteringen kom i 80:e minuten, målskytt Daniel Storrank på förarbete av Lauri Hakala.

Matchen var GBK:s sista träningsmatch inför seriestarten i maj.

Olli Nylund, Mika Korkiala, Jonas Nyberg, Jussi Roiko, Tony Kankaanpää, Kyle Curinga, Luciano Delbono, Markus Enlund, Tom Åstrand, Tom Melarti och Daniel Storrank.

Inhoppare: Lauri Hakala, Tobias Wentin, Joel Wikman, Emil Finne, Sami Mäkinen, Linus Sandell.

Daniel Storrank

Tasapeli 1-1

GBK ja JBK kohtasivat Pietarsaaressa. Harjoitusottelu päättyi tasan 1-1. Maalit nähtiin toisella puoliajalla.

Loukkaantumisten vuoksi GBK:lta puuttuivat Lukas Rasmus, Miika Hohenthal, Kim Ågren, Lawrence Smith ja Miikka Paldan.

Lisää jobinpostia tuli ottelun aikana. Jussi Roiko loukkasi itsensä jo kymmenen minuutin jälkeen ja Jonas Nyberg toisella puoliajalla.

Ensimmäinen puoliaika oli maaliton. JBK piti ehkä enemmän palloa, mutta maalipaikkoja oli molemmilla muutama.

Tasaisesti alkoi myös toinen puoliaika, mutta pikku hiljaa GBK sai otetta.

JBK kuitenkin teki johtomaalin ja siitä vastasi Joni Remesaho. GBK:n tasoitus syntyi 80 minuutilla. Lauri Hakala teki esityön ja Daniel Storrank tasoitti.

Ottelu oli GBK:n viimeinen harjoitusottelu ennen toukokuussa alkavaa sarjaa.

GBK:n avaus:

Olli Nylund, Mika Korkiala, Jonas Nyberg, Jussi Roiko, Tony Kankaanpää, Kyle Curinga, Luciano Delbono, Markus Enlund, Tom Åstrand, Tom Melarti ja Daniel Storrank.

Vaihdosta: Lauri Hakala, Tobias Wentin, Joel Wikman, Emil Finne, Sami Mäkinen, Linus Sandell.