Valmennus Kaudelle 2018 - Tränare 2018 (Naiset/Damer)
Publicerad: 24.11.2017 00:00

Valmennus Kaudelle 2018 - Tränare 2018 (Naiset/Damer)

Kuvassa vasemmalta uusi valmennustiimi, 2.valmentaja Petri Rintala,päävalmentaja Marko Takala, fysiikkavalmentaja Markku Palosaari ja 3.valmentaja Markus Lassila På bilden från vänster det nya tränarteamet, andre tränare Petri Rintala, ansvarstränare Marko Takala, fysiktränare Markku Palosaari samt tredje tränare Markus Lassila.

Nyt on saatu uusi valmennusryhmä kasaan kaudelle 2018, jolloin GBK pelaa naisten ykkösessä, pudottuamme menneen kauden päätteeksi Naisten liigasta. Nyt lähdetään uuteen nousuun uudella valmennustiimillä ja keski-pohjanmaan alueen omilla lahjakkuuksilla.

Joukkueen kasaaminen ja treenaaminen aloitetaan välittömästi ja alustavien tiedustelujen mukaan kiinnostusta pelaamiseen naisten 1 div, on kiitettävästi. Vaikka GBK tippui Liigasta ei se tarkoita loppua seuran naisjalkapallolle. Nyt jatketaan ja aletaan tekemään entistä laadukkaammin ja laaja-alaisemmin valmennustyötä joukkueen kasaamiseksi ja lisä voimien treeenaamiseksi iskukuntoon ennen kauden alkua. Jo ensi palaverissa oli nähtävissä valmennustiimin into ja suunnitelmallisuus jolla lähdetään laittamaan kaikki osa alueet kuntoon. Keskusteluja on jo käyty vanhojen ja uusien pelaajien kanssa ja uusi päävalmentaja Takala tulee vielä keskustelemaan erikseen kaikkien kanssa jokaisen omista tavoitteista, toiveista ja kehityshaluista pelaajana.

Nyt se työ vasta alkaa, mutta koska joukkueen runko on jo pelannut kauden verran liigaa niin usko onnistumiseen on vahva.

WE`LL BE BACK...

Nu är tränarstaben klar! Arbetet inför säsongen 2018 i damernas että kan börja på allvar. Det blir alltså ettan för GBKs damer efter besvikelsen i damernas liga. Med nya tränarna är målsättningen att bygga upp laget med egna Mellersta-Österbottniska krafter.

Lagbygget och träningen börjar genast. Det finns ett stort intresse för att spela i laget. Snabba visiten till ligan är inget slut för damfotbollen inom GBK, tvärtom nu vet man vad som krävs. Man kommer att satsa på kvaliteten i tränandet och arbetet kring laget. Det nya tränimgsteamet har en stor entusiasm för de nya utmaningar och jobbar redan nu på långsiktiga planeringen. Man har inlett diskussioner med de som spelat i laget 2017 samt en del nya spelare. Ansvarstränare Takala kommer att diskutera med varje spelare inom kort om målsättningar, planer och utvecklingsbehov,

Nu börjar jobbet, men eftersom lagets stomme redan spelat en ligasäsong, så är tron på framgång stor.

WE'LL BE BACK...


Klubbens senaste

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325