B-poikien Ykkösen karsintaturnaus
Publicerad: 14.09.2014 00:00

B-poikien Ykkösen karsintaturnaus

B-poikien syksy on ollut varsin rikkonainen. Ongelmia on tuottanut pelien vähyys, Kakkosessa niitä tuli vain neljä. Tosin niistäkin yhden TUS luovutti, joten nappuloita ei ole pelikentällä hirveästi kulutettu. Onneksi useammat pelaajat ovat päässeet hakemaan pelituntumaa GBK II/RöVe, GBK III ja edustusjoukkueesta.

 

Kakkosen voittajana GBK lunasti paikkansa Ykkösen karsintaturnaukseen. Voiton eteen jouduttiin taistelemaan kun rakas naapuri Jaro latasi kentälle todella kovan joukkueen, tavoitellen myös karsintapaikkaa. Huikeiden vaiheiden jälkeen GBK lunasti paikkansa karsintaturnaukseen.

 

Karsintaturnaus pelataan sunnuntaina 21.9. Santahaan tekonurmella. Mukana ovat GBK:n lisäksi Närpes Kraft sekä FC Tarmo Kajaanista. Kummastakaan joukkueesta ei ole suurempaa ennakkotietoa. Vastustajasta riippumatta jos GBK jatkaa samalla moodilla kuin Jaroa vastaan, niin aika vaikea raitoja on yllättää. Lisäksi nyt päästään pelaamaan isolla kentällä, joka sopii GBK:n pelitapaan paljon paremmin kuin pienemmät.

 

Karsintaturnauksen ohjelma sunnuntaina 21.9.

klo 13.00 Närpes Kraft – GBK

klo 15.00 FC Tarmo – Närpes Kraft

klo 17.00 GBK – FC Tarmo

 

Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan GBK takaisin Ykköseen.

Klubbens senaste

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325