Fortum Tutor jatkoa.. - Fortum Tutor fortsättning..
Publicerad: 27.03.2015 00:00

Fortum Tutor jatkoa.. - Fortum Tutor fortsättning..

GBK:lle on laadittu oma Lasten Valmennuksen seuralinja. Tämän seuralinjan, ”meidän tavan toimia”, avulla haluamme yhtenäistää toimintaamme suuntaviivoja ja osoittaa, että ei ole kiire minnekään. Lasten taidot ja pelaaminen kehittyvät askel kerrallaan, ”pikavoittoja” ei kannata tavoitella. Rohkaistaan ja kannustetaan pelirohkeuteen ja uskotaan pitkäjänteiseen työhön.

 

Fortum Tutor – ohjelman puitteissa pyrimme jakamaan tietoa vanhemmille lasten liikuntasuosituksista yleensä ja lasten jalkapallosta erityisesti. Millä tavalla vanhemmat voivat positiivisesti auttaa ja vaikuttaa lapsensa harrastamiseen? Miten voimme innostaa lapsia monipuoliseen liikuntaan ja esim. omalla ajalla tapahtuvaan harjoitteluun?

 

2015 uutena lehtenä avataan Fortum Tutor – yhteistyö GBK:n ja IK Myranin välillä. Seurat hakivat ja saivat Fortum Tutor – tukea yhteisellä hakemuksella. GBK:n osalla resurssit ovat ennallaan, lisäys tuli saman työn tekemiseen Myranin juniorivalmennuksen parissa. Hienoa, että seurat haluavat ja pystyvät avoimeen, molempia hyödyntävään yhteistyöhön.  

 

Fortum Tutorina haluan auttaa ja haastaa ennen kaikkea valmentajia kunkin oman valmennustyön ja -tyylin kehittämisessä. Jalkapallon opettaminen on monipuolinen työ. Silti yhtä tärkeää on saada pelaajat rakastumaan lajiin ja peliin. Aktiivinen ja innostava juniorivalmentaja voi jättää lapsiin ja nuoriin elinikäisen kipinän lajiin ja ylipäätään liikuntaan.

 

Näillä eväillä kohti kesää 2015!

 

Ahti, Fortum Tutor, GBK / IK Myran



Klubbens senaste

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325