GBK jatkaa Fortum Tutor-ohjelmassa - GBK fortsätter i Fortum Tutor program
Publicerad: 08.02.2016 00:00

GBK jatkaa Fortum Tutor-ohjelmassa - GBK fortsätter i Fortum Tutor program

GBK jatkaa Fortum Tutor-ohjelmassa myös 2016 ja yhteistyössä IK Myranin kanssa. Fortum Tutorina jatkaa Ahti Räinä.

Fortum Tutor auttaa ja tukee valmentajia tärkeässä valmennustyössä. Tutor seuraa valmentajaa harjoitus- ja ottelutilanteissa ja antaa työkaluja toiminnan kehittämiseen. Tutor järjestää yhdessä seuran kanssa vuosittain vähintään yhden tapahtuman, johon myös vanhemmat pääsevät osallistumaan.

Fortum Tutor -ohjelma tukee pääosin alle 11-vuotiaiden lasten valmentajia ja kehittää seurojen lasten valmennusta yhdessä seurojen juniori- ja valmennuspäälliköiden kanssa.

Fortum Tutor on Fortumin merkittävin ja pitkäaikaisin sponsorointiohjelma. Se on kehitetty yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa ja aloitettu vuonna 2009 jalkapallossa. Myöhemmin ohjelmaan on tullut mukaan lentopallo. Samaa konseptia on kokeiltu myös muissa Fortumin toimintamaissa ja eri urheilulajeissa.

www.facebook.com/FortumTutor

www.fortumtutor.fi

http://www.palloliitto.fi/uutiset/suomen-palloliitto/laatua-lasten-valmennukseen-fortum-tutor-ohjelman-avulla


GBK:ssa työ kohdistuu alle 11-vuotiaiden lasten joukkueiden valmentajien, pelaajien ja vanhempien tukemiseen. GBK:lle on laadittu oma Lasten Valmennuksen seuralinja. Tämän seuralinjan, ”meidän tavan toimia”, avulla haluamme yhtenäistää toimintaamme suuntaviivoja ja osoittaa, että ei ole kiire minnekään. Lasten taidot ja pelaaminen kehittyvät askel kerrallaan, ”pikavoittoja” ei kannata tavoitella. Rohkaistaan ja kannustetaan pelirohkeuteen ja uskotaan pitkäjänteiseen työhön.

Fortum Tutor – ohjelman puitteissa pyrimme jakamaan tietoa vanhemmille lasten liikuntasuosituksista yleensä ja lasten jalkapallosta erityisesti. Millä tavalla vanhemmat voivat positiivisesti auttaa ja vaikuttaa lapsensa harrastamiseen? Miten voimme innostaa lapsia monipuoliseen liikuntaan ja esim. omalla ajalla tapahtuvaan harjoitteluun?

Klubbens senaste

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325