GBK Miehet, Harjoitusottelu

Närpes Kraft - GBK

Närpiö

Närpes Kraft - GBK 1-1 (0-0)

GBK gästade Kraft i Närpes. Lördagens träningsmatch slutade 1-1 efter 0-0 i paus.

GBK skapade mera målchanser i matchen och hade ett spelmässigt övertag i andra halvlek, men fick nöja sig med oavgjort.

GBK:s mål kom i 60:e minuten och gjordes av Ville Luokkala (bilden). Krafts kvitteringsmål kom tio minuter senare.

Stoppern Thiago Silva spelade sin första match i GBK och gjorde bra ifrån sig.

GBK gästade Närpes med en liten trupp, sammanlagt 13 spelare.

Närpiössä 1-1 tasapeli

GBK vieraili Närpiössä. Lauantain harjoituspeli päättyi tasan 1-1. Taukotilanne oli 0-0.

GBK loi ottelussa enemmän maalipaikkoja. Pelillisesti GBK hallitsi toista jaksoa, mutta joutui tyytymään tasapeliin.

Ville Luokkala (kuvassa) vei GBK:n johtoon 60 minuutilla. Kraft tasoitti kymmenen minuuttia myöhemmin.

Toppari Thiago Silva pelasi ensimmäisen ottelunsa GBK:n paidassa ja hyvin pelasi.

GBK vieraili Närpiössä pienellä pelaajaringillä. Mukana oli vain 13 pelaajaa.