GBK Miehet, Harjoitusottelu

GBK - JBK

Kipparihalli

GBK - JBK 2-1 (2-1)

GBK spelade vinterns första hemmamatch när laget gästades av en annan Bollklubb, grannstadens JBK. Det blev GBK-seger med 2-1 efter samma siffror i paus.

En trevlig tillställning med rätt mycket publik och GBK-fansen fortsatte där man slutade i höstas: stöttar laget!

Det var JBK som gick till ledning genom Isak Lövs skott i sjätte minuten. Kvitteringen kom fem minuter senare. Snyggt inlägg av Teemu Mäki och lika snyggt avslut av Pietro Kytölaakso, 1-1.

30 minuter hade spelats när JBK:arna ”assisterade” en gratisboll åt Zuca som sköt in 2-1.

GBK hade ett stolpskott av Ville Luokkala i första och ribbskott av Petteri Jokihaara i andra halvlek. GBK hade ett spelövertag, speciellt i första halvlek.

Gästernas Carl Strang fick rött kort i 55:e minuten. Tio minuter senare fick ändå JBK ta in en elfte spelare. Inga seriepoäng stod ju på spel.

GBK gjorde sex spelarbyten i andra halvlek.

Topi Mäki (bilden) prisbelönades i hemmalaget. Mål-Hannes Käldström var bäst i Jakobstadslaget.

GBK spelar borta mot Jaro 18 mars och gästas av Närpes Kraft 25 mars.

GBK kukisti JBK:n

GBK pelasi talven ensimmäisen kotiottelun, kun naapurikaupungin JBK saapui Kokkolaan. GBK voitti 2-1 ja tauolla taululla samat lukemat.

Ihan pirteän ottelun joukkueet tarjosivat. Yleisöäkin oli runsaasti ja GBK-fanit jatkoivat siitä mihin syksyllä jäivät, eli hyvin joukkuetta kannustivat!

Isak Löv vei JBK:n johtoon 6 minuutilla. Tasoitus oli viisi minuuttia myöhemmin. Teemu Mäeltä hieno keskitys ja Pietro Kytölaaksolta yhtä hieno viimeistely, 1-1.

Parikymmentä minuuttia edellisestä ja GBK siirtyi johtoon. JBK-pelaajan ”syötöstä” sai Zuca vapaasti laukoa pallon maaliin.

Avausjaksolla GBK:n Ville Luokkala laukoi tolppaan. Heti tauon jälkeen osui Petteri Jokihaara ylärimaan.

GBK hallitsi tapahtumia, varsinkin avausjaksolla.

Pelikellossa oli 55 minuuttia, kun JBK:n Carl Strang sai punaisen kortin. Kymmenen minuuttia myöhemmin JBK kuitenkin sai ottaa yhdennentoista kenttäpelaajan. Olihan kyseessä vain harjoitusottelu.

GBK teki toisella puoliajalla kuusi vaihtoa. Topi Mäki (kuvassa) palkittiin. Vieraista palkittiin maalivahti Hannes Käldström.

GBK pelaa 18 maaliskuuta Jaron vieraana, viikkoa myöhemmin Närpes Kraft saapuu Kokkolaan.

GBK: Riku Lelo Lun Koka, Teemu Mäki (60 Jeremi Rajala), Thiago, Topi Mäki, Ville Luokkala, Toro (60 Daniel Kago), Jani Mäenpää, Pietro Kytölaakso (70 Paul Hansell), Santeri Kotila (46 Juuso Jäntti), Zuca (70 Tyson Okundzi), Petteri Jokihaara (55 Joel Häggblom).