GBK Miehet, Harjoitusottelu

FF Jaro - GBK

Tellushalli

Jaro - GBK 3-0 (1-0)

GBK förlorade lördagens träningsmatch mot division 1-laget Jaro i Jakobstad. Matchen slutade 3-0 efter 1-0 i paus.

Jim Myrevik gjorde mål redan i fjärde minuten. Jaro hade ett övertag i första halvlek, men också GBK hade några goda målchanser, bland andra Pietro Kytölaakso och Joel Häggblom.

GBK:s Markus Enlund måste utgå på grund av skada sju minuter efter paus.

Jaro fick mera övertag och GBK måste mest försvara sig. Antonio Hotta gjorde 2-0 i 68:e och Sergei Eremenko 3-0 på frispark i 89:e minuten.

GBK gästas av Närpes Kraft lördag 25 mars, klockan 12.20.

GBK: Riku Lelo Lunkoka, Teemu Mäki, Thiago, Topi Mäki (70 Daniel Kago), Markus Enlund (52 Tyson Okundzi), Toro, Jani Mäenpää (60 Juuso Jäntti), Santeri Kotila (46 Petteri Jokihaara), Pietro Kytölaakso, Joel Häggblom (65 Jeremi Rajala).

Jaro kukisti GBK:n

GBK pelasi lauantaina harjoitusottelun Pietarsaaressa, jossa vastassa Ykkösen joukkue Jaro. GBK kärsi 0-3 tappion, oltuaan tauolla 0-1 tappiolla.

Kotijoukkueen Jim Myrevik teki maalin 4 minuutilla. Jaro hallitsi avausjaksoa, mutta myös GBK:lla oli muutama hyvä tekopaikka. Pietro Kytölaakso ja Joel Häggblom olivat lähellä onnistua.

GBK:lle jobinpostia tuli heti tauon jälkeen, kun Markus Enlund loukkaantui ja joutui jättämään kentän.

Jaro hallitsi toista jaksoa enemmän ja GBK joutui puolustuskannalle. Antonio Hotta teki 2-0 ja Sergei Eremenko 3-0. Maalit syntyivät 68 ja 89 minuutilla.

Lauantaina GBK:n vieraaksi saapuu Närpes Kraft. Ottelu Kipparihallissa alkaa kello 12.20.