GBK Miehet, Miesten Kakkonen

GBK - JBK  1 - 0

Kokkola, Keskuskenttä TN

GBK - JBK 1-0. Kytölaakso 9 min.

Säsongen 2023 avslutades hemma mot JBK. GBK vann derbyt med 1-0. Målet gjordes av Pietro Kytölaakso redan i nionde minuten. GBK blev sjunde i årets serie.

GBK hade mera målchanser både i första och andra halvlek. Kaapo Kotila, Kytölaakso och Zuca hade var sin chans öka på till 2-0 i första halvlek. Hannes Käldström, som spelade bra i JBK-målet, parerade Kotilas skott. Både Kytölaakso och Zuca sköt lite förbi målet.

Helt utan chanser var JBK inte i första halvlek, men skotten susade över eller förbi målet.

GBK hade de läckraste chanserna i andra halvlek. Juuso Jäntti nickade i ribban. Zucas fina soloprestation var nära resultera, men Käldström räddade. Zuca breddade åt Kytölaakso som serverade till målet där Zuca fick jätteläge, men placerade bollen förbi målet.

Petteri Jokihaara, inhopparen för dagen, fick ett friläge som Käldström parerade.

JBK:s bästa chans kom i 80:e minuten, men Yaroslav Shkliar lyckades inte överlista Joonas Koivukoski i hemmamålet.

Alex Björkgren prisbelönades i GBK, Robin Söderholm i bortalaget.

GBK har fyra spelarkontrakt i dagsläget: Toro, Kaapo Kotila, Daniel Kago och Roni Enlund.

Stort TACK till GBK-fansen för den gångna säsongen! Vi återkommer våren 2024!

Se pressinfo nedan

Kausi päättyi kotivoittoon

GBK päätti kautensa kotiotteluun, jossa vastassa oli naapurikaupungin JBK. GBK voitti 1-0 ja ottelun ainoan maalin teki Pietro Kytölaakso jo ottelun 9 minuutilla. GBK sijoittui sarjassa seitsemänneksi.

GBK oli joukkue, joka ottelussa loi enemmän maalipaikkoja, niin ensimmäisellä kuin myös toisella puoliajalla. Kaapo Kotila, Kytölaakso ja Zuca olivat lähellä lisätä taukojohdoksi 2-0. JBK:n hyvin pelannut maalivahti Hannes Käldström torjui Kotilan laukauksen. Kytölaakson ja Zucan laukaukset menivät hieman ohi maalin.

Oli JBK:llakin muutama paikka avausjaksolla, mutta vedot menivät yli tai ohi.

GBK:lla oli parhaat paikat toisella jaksolla. Juuso Jäntti puski ylärimaan. Zucan loistava yksilösuoritus oli lähellä päättyä maaliin, mutta Käldström torjui. Kytölaakso tarjoili avopaikan Zucalle, mutta laukaus viuhui vähän ohi maalin. Vaihdosta tullut Petteri Jokihaara sai huippupaikan, mutta Käldström venyi huipputorjuntaan.

JBK:n koko ottelun paras maalipaikka nähtiin 80 minuutilla, kun Yaroslav Shkliar pääsi yrittämään hyvästä paikasta, mutta maalissa Joonas Koivukoski teki hienon torjunnan.

Ottelussa palkittiin: Alex Björkgren GBK ja Robin Söderholm JBK.

GBK:lla on neljä pelaajasopimusta kaudelle 2024: Toro, Kaapo Kotila, Daniel Kaga ja Roni Enlund.

Kaikille GBK-faneille iso KIITOS tästä kaudesta! Keväällä 2024 palataan asiaan!

Pressitilaisuudesta video (alla)

GBK: Joonas Koivukoski, Aaro Hedman, Juuso Jäntti, Ville Luokkala, Toro, Roni Enlund, Joel Häggblom, Alex Björkgren, Kaapo Kotila, Pietro Kytölaakso, Zuca.

Byten/Vaihdot: 46 Jani Mäenpää (Häggblom), 46 Hlib Fadeichev (Kotila), 71 Teemu Mäki (Björkgren), 71 Joni Lämsä (Enlund), 71 Petteri Jokihaara (Zuca).

Varning/Varoitus: Toro

Foto/Teijo Pirttimäki

GBK - JBK su 8.10.2023 | Huippuhetket

GBK - JBK 1 - 0 (1-0)

1-0 Pietro Kytölaakso 9'

GBK - JBK su 8.10.2023 | Lehdistötilaisuus

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa mukana JBK:n pelaaja Anton Kass ja päävalmentaja Carl-August Löf sekä GBK:n pelaaja Juuso Jäntti ja päävalmentaja Niklas Käcko. Toimittajana Peter Finell.