Tigersit Tromssassa
Publicerad: 30.06.2015 00.00

Tigersit Tromssassa

 

 Tigersien ”Mahtava reissu” Tromssaan 6.-11.6.2015

 


GBK-Tigers suuntasi kohti Norjaa lauantaina 6.6. Matka Kokkolasta Norjan Tromssaan taittui leppoisasti Kokko-bussilla. Reissussa oli mukana 20 pelaajaa, 17 huoltajaa sekä kaksi kuskia. Matkasuunnitelmien mukaan yövyimme Muoniossa meno ja tulomatkalla. Matkan varrella näimme hienoja maisemia, paljon poroja, lampaita sekä saimme tutustua huskytarhaan.

Saavuimme Norjaan sunnuntai-iltapäivänä 7.6. Kokkolasta kotoisin oleva jalkapalloilija Miika Koppinen oli meitä vastassa Tromssassa. Miika toimi yhteyshenkilönä Tromssan reissua suunniteltaessa. Sunnuntai-iltapäivälle oli suunniteltu gondolireissu, josta näimme Tromssan hienot maisemat.”Oli kiva käydä vuoren huipulla sunnuntaina, hienot maisemat. Mentiin gondolilla. Kaikkia ei saatu ylös, osa käveli jonkun matkaa vuorta ylöspäin.”

Tigersit pelasivat Tromssan erityisryhmien jalkapallojoukkuetta, Tromsö IL, vastaan kahtena päivänä. ”Oli mahtavaa pelata ja pelattiin hyvin. Ollaan menty eteenpäin. Ei olla noin pitkällä kentällä pelattu aiemmin.” Pelit pelattiin Tromssan edustusseuran, Tillin, Alfheim stadionilla.”Parasta reissussa oli vaan jalkapallo ja maali.” Ottelut olivat tasaisia. Tromssan joukkue voitti tasaisin lukemin 6-5 ja 5-4.                        

Sää ei meitä suosinut pelienkään aikana, vettä satoi ja tuuli kylmästi. Tämä ei kuitenkaan onneksi vaikuttanut Tigersien peli-intoon. ”Kiva oli pelata vaikka satoikin vettä ja meinasi välillä olla kylmä.” ”Oli kiva tanssia sadetanssia”, kertoo Tigersien pelaaja.

 

      

 

Norjan reissu piti sisällään paljon yhdessäoloa, hyvää mieltä, pelaamista, uimista, karaokea, discoa, keilaamista, shoppailua ja nautinnollisia ruokailuhetkiä. Pelien lisäksi vietimme yhteistä aikaa Tromssan erityisryhmien jalkapallojoukkueen pelaajien kanssa. Maanantai-iltana oli yhteinen disco ja tiistai-iltana hohtokeilausta.


Tigerseista mukana oli sekä juniori- että aikuispelaajia. Osa oli ensimmäistä kertaa pelireissussa, osalle pelireissujen tekeminen joukkueen kanssa on jo tuttua. ”On ollut hienoa seurata ensimmäistä kertaa pitkällä reissulla yhdessä Tigersien kanssa loistavaa yhteishenkeä ja kavereiden tsemppaamista/auttamista.” Tigersien pelireissua Tromssaan sponsoroi mm. Fineweld, Vanhat Viheltäjät Kokkolan Erotuomarikerho, T:mi J. Luokkala, Kokkolan energia, ABC-KPO sekä Lions Terva-Kokko.Mahtava reissu valtavasti uusia maisemia ja kokemuksia. Reissun yhteishenki oli hyvää, kaikki saivat pelata ja nauttia matkasta omalla haluamalla tavalla. Iso kiitos pelaajille, huoltajille, kuskeille, Miikalle ja erityisesti sponsoreille!”

 

 

 Kuvat Jenna Rekilä, teksti GBK-Tigers pelaajat ja huoltajat

 

Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325