Publicerad: 29.06.2016 00.00

Turnausinfo

Ilmoittautuminen

Turnauksiin ilmoittaudutaan pukukopin kalenterin kautta määräpäivään mennessä. Jälki-ilmottautumisia ei oteta vastaan. Tarvittaessa toimihenkilöt kutsuvat lisää pelaajia. Turnauksiin ilmoittatuminen on sitovaa (vrt. töistä poissa olo). Mikäli turnauksesta peritään erikseen maksu, sitä ei palauteta vaikka osallistuminen turnaukseen estyy.

Joukkueet ja otteluohjelma

Valmentajat jakavat joukkueet.

Otteluohjelma,joukkuejoko ja valmentajat löytyvät Jopoxin joukkueen etusivulta joko klikkaamalla ottelulistasta peliä tai klikkaamalla kalenterista auki turnauspäivän kohdalta, jolloin kalenterin alle avautuu kaikki päivän tapahtumat.

Myös tieto pelikentästä löytyy sieltä

Varusteet

Raitapaita, valkoiset shortsit, gbk raitasukat, säärisuojat, nappikset ja juomapullo. Muuten pukeutuminen sään mukaan. Välipala on hyvä pakata mukaan, banaani, jugurtti, leipä, tuoremehu ovat hyviä välipaloja pelien välillä. Turnauspäivän aikana on myös syytä syödä myös lämmin ruoka. Karkit,jätskit ja limpsat syödään vasta pelien jälkeen.

Ennen peliä

Tule paikalle ajoissa. Turnauspäivän ensimmäiseen peliin kokoonnutaan 30min ennen pelin alkua. Päivän muihin peleihin riittää, kun ollaan paikalla 20min ennen pelin alkua. Mikäli tulee joku este ilmoita siitä välittömästi joukkueen valmentajalle tai joukkueenjohtajalle.

Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325