GBK Girls vann över KF-10
Publicerad: 12.07.2017 00.00

GBK Girls - KF-10 3-1 (2-1)

GBK Girls var bättre än Kokkola Futis - 10 i Karlebyderbyt. Girls vann med 3-1. Efter jämnt spel de första 20 minuterna byggde GBK upp ett anfall som resulterade till mål. Marika Valtonen stod för passningen och Senja Honkala gjorde 1-0 till GBK. Ada Mannström kvitterade i 33 minuten. GBK hade ett litet övertag i första halvlek och 2-1 kom i den 43 minuten, Senja Honkala gav ett inlägg som Sara Torppa bredsidade från närhåll i mål. KF-10 lyfte upp mera spelare i anfall till andra halvlek och GBK var tillbakapressade , men Marika Valtonens 3-1 mål punkterade matchen, passning Sonja Hedsrtöm. Bra i GBK var målvakterna Päivi Utunen 1 halvlek och Nea Lindqvist 2 halvlek. Och förstås hela laget spelade bra mot KF-10