GBK II, Nelonen

No Stars - GBK II   5 - 3

Santahaka 2, Kokkola

vs

Alexander Wargh förde GBK-II till en välförtjänt ledning på pass av Elis Åström i 16:de minuten

Tom Åstrand oli pelipäällä ja teki 2-0 Iiro Penttilän uhrautuvaisesta pallontaistelun tuloksesta 20 minuutilla (Iiro Penttilä )

Tom teki myös 3-1 36 minuutilla ja GBK johti ansaitusti. Joni Peltola kunnostautui syöttäjänä.

(kuva tulossa)

GBK-II spelade utmärkt i speciellt i första halvleken och man vittrade seger i halvtid. Raset (4-0 ) kan man inte skylla på nån eller nåt lagdel, Nostars var helt enkelt mycket tekniska och spelsäkra trots skenbart GBK-II press. Framförallt så var de effektiva. Man kan inte säga att resultatet är fruktansvärt orättvist heller då Nostars hade 2 virkesträffar i första halvleken och gjorde hela 5 mål. Men ändå känns det som att vi var snabbare, hade mer vilja, spelade aggressivt och borde vunnit.

( ÖT ) NoStars-GBK II 5–3
Målrikt var det också i Karleby (fotnot: Jaro/U23-Myran 10-1), men betydligt jämnare. NoStars vann över GBK II med 5–3 efter 1–3 i paus.
GBK inledde bäst och ett rättvist ledningsmål kom i 16:e minuten. Elis Åström friställde Alexander Wargh som gjorde inget misstag. Tom Åstrand ökade på till 2–0 för GBK.
Kim Huuhka nickade in 1–2, passning Jaska Pensaari. GBK ökade på till 3–1 genom Åstrand.
NoStars tog över i andra halvlek. Mikko Sorvisto reducerade och inhopparen Janne Koppinen kvitterade. "Notarit" gick till ledning, målskytt Pensaari på hörna.
GBK II hade några goda anfall via kanterna, men de sista passningarna hittade inte rätt. NoStars uppträdde rutinerat. Jani Uski punkterade matchen, 5–3, när några minuter återstod. ( Källa: ÖT)

(1-3)
16'MaaliWargh Alexander
16'MaalisyöttöÅström Elis
20'MaaliÅstrand Tom
20'MaalisyöttöPenttilä Iiro
36'MaaliÅstrand Tom
36'MaalisyöttöPeltola Joni
39'Vaihto ulosWargh Alexander
39'Vaihto sisäänStorbacka Daniel
60'Vaihto ulosPenttilä Iiro
60'Vaihto ulosJokihaara Joni
60'Vaihto sisäänPalosaari Miko
60'Vaihto sisäänBiskop Alec
75'Vaihto ulosStenberg August
75'Vaihto sisäänBarbari Haniz