GBK-II
Publicerad: 28.10.2019 00.00

GBK-II

Hei! Uusi kausi alkaa ja monelle tuli varmaan yllätyksenä ilmoitus että GBK-II uudistuu näin rajusti. Varsinkin kun takana on loistava kausi ja paras? sijoitus sitten 2011 mestaruusvuoden jälkeen. Jopa mestaruus oli meillä hyvin lähellä.

Nyt se ei olekaan mitään dramaattista, Petteri haluaa panostaa pelaamiseen edustuksessa ja 2 vuotta päävalmentajana on psyykkisesti erittäin rasittava ja lataus on paikallaan koska GBK-II on aina ollut otteluissa koottu 3: sta joukkueesta



Sixtenillä on 2 vuotta takana GBK-II:ssa mutta pitkä historia GBK:ssa ja haluaa myös lataa patterinsa ja voi auttaa jos aika sallii ja samaa koskee minua.

Olen 2 etapissa ollut GBK-II Jojona vuodesta 2010 ja kesällä kirjoitin muille että harrastukseni otteluiden kanssa alkaa olla ykstoikkoista ja lisää uusia ihmisiä ideoineen tarvitaan.

Näin on, vaikka näin hauska ja vähillä ongelmilla olevaa kautta ei ole ollut aikanani.

GBK-II jatkuu ja uudet henkilöt ovat järjestäneet hallitreenivuoron ym jo nyt teille jotta voit harjoitella ja joukkue pysyisi kasassa.

Kiitokseksi siitä olisimme iloisia jos ilmoitat kiinnostuksesi liittymään myös 2020 whatsappryhmään.

Se ei sido sinua millään tavalla!

Kyllä / Ei

Jos tuntuu että vain "ehkä" niin käy ainakin maanantaina hallissa kokeilemassa niin näet samalla tutut kasvot. Osa jatkajista on siellä.

Kiitämme tästä kaudesta.

Terveisin

Petteri, Sixten ja Egon

Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325