B-pojkarna går från seger till seger / B-pojat voiton tiellä
Publicerad: 22.08.2019 00.00

Det var ett taggat lag som steg in på planen i Sandhagen och efter 15 minuter sköt Kim Koskinen bollen i mål. APV lyckades kvittera innan GBK tog över matchen helt och hållet. Jeremi Rajala lade in 2-1 medan Valter Holmbäck stod för både 3-1 och 4-1. Atte Kangas punkterade matchen i början av andra halvlek. 5-1 vinsten smakade bra och pojkarna visade åter en gång att laget är ett starkt sammansvetsat lag.

B-pojat voiton tiellä

Syyskausi on käyynnisty hienosti. Kuuden pelin jälkeen B-pojat ovat sarjassa kaksi pistettä VPS-j:n jälkeen. Takana on viisi voittoa ja yksi tasapeli. Illan ottelussa vastustajan oli APV. Pojat astuivat kentälle voitto tähtäimessä. 15 minuuttia oli pelattu, kun Kim Koskinen teki illan ensimmäisen maalin. APV onnistui kuitenkin tasoittamaan ottelun 1-1. Jeremi Rajala vei GBK:n 2-1 johtoon ja Valter Holmbäck teki sekä 3-1- että 4-1-maalit. Atte Kangas varmisti voiton tekemällä 5-1-maalin. B-pojat näyttivät jällen kerran, että joukkue on vahva ja he tekevät kaikkensa jokaisessa pelissä.

Onnea Grattis B-pojille tästäkin voitosta.