GBK - IK Myran kohtasivat kauden avauksessa 14.4.2018
Publicerad: 14.04.2018 00.00

GBK - IK Myran kohtasivat kauden avauksessa 14.4.2018

Kauden avausottelu päättyi selvään tappioon IK Myranille.

1-6 tappiolukemat ei jätä selittelyille sijaa. Eritoten ensimmäisellä puoliajalla ottelun tapahtumia voi kuvastaa vertauksella tytöt vastaaan naiset. Niin selvästi vieraat voittivat kaikki kaksinkamppailut ja ujostellen tilanteisiin tullut kotijoukkue katsoi sivusta.

Ennakkoon oltiin korostettu erikoistilanteiden tärkeyttä vieraita vastaan, mutta niissä epäonnistuttiin pahasti. Ryminällä tilanteisiin tulleet vieraat pääsivät käyttämään omia vahvuuksiaan.

Tauolle mentiin rumissa 0-4 lukemissa ja oli hetki koota joukkueen ajatukset, sekä saada oma pelaaminen edes lähelle omien vahvuuksien hyväksikäyttöä. Nehän ovat nopeus ja pallollinen pelaaminen maata pitkin.

Toisella puoliajalla nähtiinkin välähdyksiä siitä mitä raitapaidat osaa. Tästä oli paras osoitus kavennusosuma, joka oli juuri sitä mihin joukkue pystyy. Upea murtava syöttö Andrea Strömiltä vapautti kapteeni Sanna Ögin Myranin linjan taakse läpiajoon. Ög ei erehtynyt vaan laittoi pallon verkon perukoille.

Loppulukemat oli tylyt, mutta joukkue tulee varmasti parantamaan paljon. Tuleen ei jäädä makaamaan, vaan työnteko jatkuu ja omaa tekemistä kehitetään.

Iso kiitos hienosta kannustuksesta eritoten äänekkäälle 06/07 tytöille????? Lisäksi iso kiitos ONS:lle toimivasta yhteistyöstä joukkueiden välillä. Kokoonpanoon saatiin loistavaa tukea useiden poissaolojen johdosta. Kotijoukkueelta puuttui eri syistä Anu Allonen (alaraajavamma), Rebecka Holmbäck (flunssa), Jannika Träsk (flunssa), Fanny Huuhka ja Mea Kulla (pääsykokeet).

GBK ottelussa:

Aino Kela mv, Taru Tiensuu (Senja Honkala), Lotta Niemelä, Roosa Rikkinen, Iida Koskinen, Sofia Rintala, Sanna Ög "C", Anna Byggmästar (Heidi Ristiluoma), Mette Lassila (Janika Sillanpää), Janina Kuoksa, Andrea Ström

''



Klubbens senaste
Inga Nyheter
Lagets nyhetsarkiv

          GBK r.f.               
          Hyvlerigatan 4
          67100 Karleby
          gbk@gbk.fi
          06-8313325