Naisten edustukseen uusi pelaajasopimus
27.2.2018 21:39 Nyheter / GBK Damer

Heidi Ristiluoma sopimukseen GBK:n kanssa !!

ienen hiljaiselon jälkeen julkistetaan sopimuspelaaja numerolla kuusitoista. Ylivieskasta raitapaitoihin siirtyy Heidi Ristiluoma (s.1998). Pelaajalla on vahvaa taustaa myös futsalista, jossa hiotunut tekniikka näkyy myös jalkapallokentällä. Ristiluoma lisää kilpailua GBK:n nuoressa joukkueessa ja antaa valmennukselle lisää eväitä joukkueen kehittämiseen.

Joukkueen tiimoilta on tulossa lähiaikoina muitakin todella mielenkiintoisia uutisia, joten kannattaa pysyä kuulolla.


Pelaajan ajatuksia siirrosta raitapaitaan: "-Olen pelannut lähes koko tämänhetkisen jalkapallourani Ylivieskassa, mutta siirto GBK:hon sujui todella hyvin. Joukkueessa pelaa entuudestaan tuntemiani pelaajia muutamia. Lisäksi kaikki muutkin ovat ottaneet minut todella hyvin vastaan.
-Uskon että siirtyminen GBK:hon tulee viemään minua jalkapalloilijana paljon eteenpäin.
-Meillä on ehkä nuori, mutta todella taitava sekä motivoitunut joukkue. Asenne ja taito tulee kentällä näkymään takuuvarmasti. Ollaan treenattu hyvällä temmolla ja kovaa treeneissä. Näkisin että pystymme kaudella haastamaan jokaisen joukkueen, sekä taistelemaan kolmesta pisteestä jokaisessa ottelussa."

Päävalmentajan mietteitä pelaajasta: "-Hienoa saada Heidi mukaan joukkueeseen, joten lämpimästi tervetuloa raitapaitaan. Pelaajana Heidissä on paljon potentiaalia ja futsaltausta näkyy tekemisessä.
-Kunhan alle saadaa lisää lajiharjoituksia, niin Heidi tulee haastamaan toden teolla. Ominaisuuksia ja ennen kaikkea asennetta löytyy, niin kuin koko joukkueella.
-Kaikki lähtee aina siitä, että pelaajalla on aito halu kehittää itseään, valmentaja antaa sitten eväät sen toteuttamiseen.
-Heidi pääsi todella helposti joukkueeseen sisään jo ensimmäisissä harjoituksissa. Meidän joukkuehenki tulee olemaan todella iso voimavara kauden haasteissa."


   
Mera nyheter
Flickor B
«  Augusti   »
Ti Ons To Fre
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategorier