VIFK - GBK   1 - 3

Elisa Stadion 1, Vaasa

Vasa IFK-GBK 1-3 (1-0)

Full pott från Vasa - Vaasasta täydet pisteet!

Det är aldrig lätt att vinna i Vasa, men det gick vägen den här gången. GBK besegrade Vasa IFK med 3-1 efter 0-1-underläge i paus. David Carlsson (bilden) gjorde två och Arjan Goljahanpoor ett mål.

Trots att GBK ägde spelet i första halvlek, var det IFK som gjorde mål. Jonas Pitkäkangas prickade in 1-0 i 26:e minuten. Sett till antalet målchanser och det spelmässiga kändes inte pausresultatet rättvist.

GBK fortsatte dominera i andra halvlek och lyckades slutligen vända matchen till sin fördel. 1-1 kom i 72:a minuten. Ett vackert anfall av GBK och det var Goljahanpoor som avslutade.

78 minuter hade spelats när David "Tulle" Carlsson gjorde 2-1. Samma man fastställde slutsiffrorna i 85:e minuten.

Chris Corcoran, GBK:

- Vi spelade bra. Vi gjorde en bra match och vann välförtjänt.

- Hela vårt lag jobbade bra.

- IFK skapade inte många målchanser i matchen. Vi sumpade tre till fyra chanser i första halvlek.

- Vi fortsatte skapa chanser i andra halvlek och fick belöning.

- Nu njuter vi av den här segern, men arbetet fortsätter på måndag.

Carlsson osui kahdesti - Goljahanpoor kerran

Vaasasta ei koskaan ole helppo pisteitä ottaa. Helpolla ei tullut nytkään, mutta GBK otti ansaitun 3-1 voiton. David Carlsson (kuvassa) teki kaksi maalia ja Arjan Goljahanpoor yhden.

GBK hallitsi avausjaksoa, mutta VIFK johti tauolla. Jonas Pitkäkangas vei kotijoukkueen johtoon 26 minuutilla. GBK:lla oli paikkoja, mutta osumat jäi avausjaksolla tekemättä.

GBK hallitsi myös toista puoliaikaa ja onnistui ottelun kääntämään. Hienon syöttöpelin jälkeen Goljahanpoor tasoitti, kun pelattuna oli 72 minuuttia. GBK:n hallinta jatkui. 78 minuuttia oli pelattu kun "Tulle" Carlsson siirsi vieraat johtoon. Sama mies iski loppulukemiksi 3-1, kun kellossa 85 minuuttia.

- Pelattiin hyvä ottelu. Täysin ansaittu voitto.

- Koko joukkue taisteli hyvin.

- Hallitsimme jo avausjaksoa, mutta maalit jäi tekemättä. IFK:lla ei ottelussa montaa tekopaikkaa ollut.

- Hallitsimme peliä, loimme tekopaikkoja myös toisella puoliajalla ja lopussa saatiin palkinto.

- Makea voitto ja tästä voidaan nauttia. Työnteko kuitenkin jatkuu taas maanantaina.

GBK:

Olli Nylund, Lawrence Smith, Jussi Roiko, Jossimar Sanchez, Aaro Hedman, Jaakko Alasuutari, Juho Alasuutari, Miika Hohenthal (80 Chris Corcoran), Arjan Goljahanpoor (v), Benjamin Storbacka, David Carlsson.

Statistik
VIFK

1 - 3

(1-0)
78'MaaliCarlsson David
85'MaaliCarlsson David