Santahaka (tekonurmi), Kokkola

GBK naiset voittivat TPV:n 2-1

GBK - TPV 20.5.2018 klo 14:00, Santahaka tekonurmi.

1. Puoliaika

Ottelukäynnistyy suunnitelman mukaan GBK:n painostaessa vierasjoukkuetta. Joukkueen harjoittelu on viikon aikana painottunut hyökkäyksen ja maalinteon harjoitteisiin. Tästä saadaankin jo ottelun 10 minuutilla hieno näyte kun vapaapotkun päätteeksi Rebecca Rasmus viimeistelee pallon maaliin ja tilanteeksi 1-0. GBK:n hyökkääjät Sanna Ög ja Andrea Ström tekivät lukuisia pystyjuoksuja, mutta useimmiten linjatuomari näki ne paitsioiksi. Lämmin sää vaikutti varmaan molempien joukkueiden otteisiin koska tilanteet jäivät vähäisiksi molemmissa päädyissä.

2.Puoliaika

Puoliajalla kopissa terävöitettiin asioita mitä oli ennen peliä sovittu. Puoliajalla tehtiin myös 1.vaihto kun Senja Honkala tuli ulos ja Mette Lassila tuli sisään. Mette toikin haluttua sähäkkyyttä ja vauhtia peliin. Hienoa!!. Toisella puoliajalla alkoi GBK:n naisten jalka painaa ja TPV sai useita vaarallisia tilanteita aikaan. GBK:n maalivahti yhdessä puolustuksen kanssa hoitaa tilanteet pääosin. Ottelun 59 minuutilla TPV laitahyökkääjä syöttää GBK: maalin eteen ja pallo lipsahtaa maalivahdin otteesta. TPV tekee maalin ja tilanne on 1-1. Ottelu jatkuu tasatahtisena, mutta GBK haluaa enemmän. Ottelun 68 minuutilla GBK vaihtaa Rebecka Holmbäckin ulos ja Mea Kullan sisään. Joukkue ryhdistäytyy ja alkaa uudelleen taistelemaan palloista. Ottelukellon näyttäessä 90 minuuttia, GBK saa maalinedustatilanteen rakennettua ja kapteeni Sanna Ög laittaa pallon maaliin. Tämä oli tärkeä osuma joukkueelle sekä iso voitto. TPV teki tänään kyllä pelin vaikeaksi ja heidän hyvin pelannut maalivahti otti hyviä torjuntoja.

Ottelun alussa muistettiin GBK:n pelaajista ylioppilaiksi päässeitä!!. Juhlallisuutta johti GBK:n puheenjohtaja Hans-Erik Sund.
Ensi viikonloppuna GBK:n naiset suuntaa Rovaniemelle RoPSin vieraaksi.

Ottelussa tänään:

Jenna Lukkari mv, Rebecca Rasmus, Lotta Niemelä, Jannika Träsk, Taru Tiensuu, Fanny Huuhka, Sofia Rintala, Rebecka Holmbäck, Senja Honkala, Sanna Ög (K) ja Andrea Ström. Vaihdossa: Heidi Ristiluoma, Janika Sillanpää, Mette Lassila, Mea Kulla

Statistik

2 - 1

TPV
(1-0)
10'MaaliRasmus Rebecca
90'MaaliLeppälä Sanna