GBK - RoPS  1 - 2

Santahaka (tekonurmi), Kokkola

29.9.2018 GBK -Rops 1-2

29.9.2018 klo 13 GBK - Rops 1-2, santahaka tekonurmi

1.puoliaika: Ottelu alkaa. GBK aloittaa hyvällä pallonhallinnalla. Mutta jo 6 minuutilla Rops saa kulman jonka vastustajan pelaaja laukoo suoraa maalin takakulmaan tilanteeksi 0-1. GBK ei tästä hätkähdä vaan kapteeni Sanna Ög rakentaa hitaan hyökkäyksen vasemmalta laidalta ja vapauttaa Grace Ogunbajon laidalta vapaaksi. Grace toimittaa maalille oppikirjamaisen syötön takaviistoon ja Mette Lassilalla on helppo työ viimeistellä tilanteeksi 1-1. Eka puoli ajalla pallo vyöryy päädystä toiseen, mutta vaarallisia maalipaikkoja ei GBK saa Ropsin päätyyn. Ottelun 32 minuutilla GBK puolustuksen hieman haparoidessa pääsee Ropsin Enni Yli-Suvanto tuikkaamaan maalin edestä 1-2 tilanteeksi.

2.puoliaika: GBK kopissa teroitetaan asioita mitä ennen peliä on sovittu. 2. puoliaika onkin ihan erilaista hallintaa GBK naisilta. Rops on pääasiassa vastaanottajana. Parhaat maalipaikat syntyy Andre Strömille joka laukoo ilmasta maalin edestä mutta Ropsin maalivahti poimii pallon. Hetkeä myöhemmin Sanna Ög pääsee n. 7 m ampumaan maalin kulmaa kohti mutta maalivahti vetää taas pitemmän korren. Tämän lähemmäs ei GBK:n yritykset johtanut Ropsin maalilla vaikka toisen puoliajan peli oli huomattavasti parempaa peliä. Kyllä tällaisen esityksen jälkeen olisi kotijoukkueen pelaajille suonut vähintään tasapelin. Ottelu päättyy tuloksena 1-2. GBK:sta ottelun parhaana palkitaan topparina pelannut Anu Allonen. Joukkueessa pelanneet nuoret pelaajat ottavat hienosti vastuuta peli peliltä enemmän ja enemmän !!!

Ottelussa mukana:

Aino Kela mv, Rebecca Rasmus, Anu Allonen, Taru Tiensuu, Janika Sillanpää, Lotta Niemelä, Grace Ogunbajo, Mette Lassila, Veera Peltokangas, Sanna Ög (K), Andrea Ström. Vaihdossa: Tia Lindqvist mv, Sofia Rintala (sisään 64¨), Nathalie Strömbäck (sisään79¨), Senja Honkala (sisään 85 ¨)

GBK naisten kausi jatkuu 13.10 Fc Sportin vieraana Vaasassa.

1 - 2

RoPS
(1-2)
9'MaaliLassila Mette