Mv Riku Uusikartano MOTM Joni Peltola ja Daniel Slotte sekä Kasper Ojala olivat varmoja otteissaan.

B-pojat esiintyivät myöskin edukseen

Tuukka Haapasalo , Emil Snåre, Valter Holmbäck, Juuso Jäntti, Kim Koskinen, Henri Lahnalampi ja Eemeli Peltoniemi joka debytoi GBK-II:ssa. Uusi "tuliterä uusi" mies GBK:ssa oli Gabriele Tasco (HBKsta).

( Roys Ruta )

TUS-GBK II 3-0

Terjärv US tog tre viktiga poäng genom att hemma besegra GBK II med 3-0. Pausen skrevs 1-0.

TUS var strået vassare i första halvlek och hade förutom målet några halvgoda chanser. Målet kom i 29:e minuten och gjordes av Elias Grahn.

GBK II kom starkt i andra halvlek och hade ett spelövertag. Närmare än ett ribbskott kom gästerna inte.

Terjärvlagets 2-0-mål i 70:e minuten kom på en kontring, målskytt Jarkko Ojala.

Efter det hade TUS kontroll över händelserna. Andrei Fadetiev gjorde 3-0 i 82:a minuten.

Kevin Nykänen och Jonas Hässjebacka gjorde bra ifrån sig i TUS. Bra i GBK II var Kasper Ojala och målvakten Riku Uuskartano.

( källa: Roys Ruta )

Alla lag kan slå alla i årets serie. GBK-II har ännu 5 matcher att spela om dvs. 15 poäng.

(1-0)
46'Vaihto ulosJäntti Juuso
46'Vaihto ulosKoskinen Kim
46'Vaihto sisäänHolmbäck Valter
46'Vaihto sisäänPeltoniemi Eemeli
75'Vaihto ulosOjala Kasper
75'Vaihto sisäänLahnalampi Henri